Lauren Verster deelt deze verrassend foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lauren Verster volgen we al jaren op de televisie, maar na deze fotoshoot zien we haar toch in een nieuw licht! 

Wie zo af en toe de televisie aanzet heeft Lauren Verster vast en zeker al eens voorbij zien komen. De beeldschone blondine is namelijk zowaar televisiekoningin met haar interessante programma Lauren! en ook op Instagram doet ze het goed. En hoe kan het ook anders? Niet alleen maakt ze namelijk de leukste programma’s, ze is ook nog eens een cadeautje om naar te kijken. En daar mogen we dagelijks van genieten op de buis! Toch wist ze ons met deze fotoshoot allemaal te shockeren. Want zo verleidelijk hebben we haar nog nooit gezien!

Lauren Verster maakt fans wild met fotoshoot

Dat Lauren Verster een ware schoonheid is weten we onderhand allemaal. Logisch ook, want we kijken al jaren naar haar! Lauren is namelijk het gezicht van de docuserie Lauren! van NPO3. Daar mogen we elke aflevering genieten van de bloedhete presentatrice terwijl ze op zoek gaat naar nieuwe avonturen en verhalen. Maar kennelijk maakt Lauren het niet alleen op televisie heel spannend! Want deze recente fotoshoot liet ook bizar weinig aan de verbeelding over. En daar gaat je hart toch flink sneller van kloppen. Lauren schittert namelijk in een outfit en trekt daarbij alles uit de kast. En van de vurige resultaten zijn haar fans toch wel zeer te spreken!

Lauren Verster pronkt met heerlijk figuur in gedurfd jurkje

Nou snappen we dat na het zien van dit heerlijke kiekje van Lauren Verster ook zeker. Hoe kan het ook anders? Lauren pronkt namelijk met haar heerlijke in een zéér jurkje. Niet alleen kan het niet anders dan dat de kleur je opvalt, ook het jurkje zelf zoekt alle grenzen op! Rokjes kunnen namelijk niet veel korter worden dan dit! Lauren weet zichzelf nog maar nét te bedekken met een verstandige pose, maar verhullen doet het dunne stofje weinig. En dan hebben we het nog geeneens gehad over het gat tussen haar enorme pluspunten! Het heerlijke pakje klampt zich vast aan al haar heerlijke rondingen en laat daarbij wel héél veel zien. En daar kan je toch echt amper van wegkijken. Wat een pareltje!

Lauren Verster gaat in op fysieke aanrakingen in het openbaar

En fans van Lauren Verster zijn niet alleen zéér te spreken over de fotoshoot. Ook het bijbehorende interview doet namelijk flink wat hoofden draaien! Lauren weet iedereen namelijk geïnteresseerd te krijgen met een gedurfde uitspraak op de cover en gaat daar later nog de diepte op in. Zo staat er een stoere quote van haar op de voorkant. Daar verteld ze nog geen enkele keer ongepast aangeraakt te zijn op de werkvloer. Ook in het interview maakt ze het heerlijk , vinden haar volgers. “Meteen besteld. Ben ook benieuwd naar wat je allemaal gezegd hebt… en naar de fotoshoot!”, aldus één enthousiaste volger. Maar dat Lauren een geweldige verhaal neerzet zijn we ook haast niet anders gewend. “Goede reportage zoals altijd”, concluderen haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.