Foto: Lauren Verster zit even totaal in de stress: “Oeps, D foetsie”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lauren Verster heeft flinke paniek voor het Gouden Televizier-Ring Gala. De blondine weet even niet wat ze aan moet met zichzelf.

De knappe Lauren Verster gaat al jaren mee in het mediawereldje in Nederland. Al is Lauren natuurlijk presentatrice, zelf lijkt ze niet heel veel te geven om online media. De blondine wil vooral graag een impact maken met de programma’s die ze presenteert, en dat kan Lauren als geen ander. Het helpt natuurlijk ook dat Lauren erg leuk is om naar te kijken dus daar gaan de kijkcijfers mee omhoog. Nu laat Lauren via Instagram weten dat ze in moeilijkheden zit vanwege een aankomend evenement.

Lauren Vester jurk Telivizier gala

Lauren Verster zat met flink paniek moment om jurk

Het is geen verassing dat presentatrice Lauren Verster bij het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig is. Tijdens dit gala worden jaarlijks prijzen uitgereikt voor verschillende categorieën. Zo is er de Gouden Televizier-Ring, de belangrijkste prijs van de avond die wordt uitgereikt aan het beste tv-programma. Ook worden er prijzen uitgereikt aan de beste presentator, acteur en serie. Een avond waar veel Bekende Nederlanders een jaar lang naar uit kijken en hard voor werken. Nu mag Lauren Verster zich dus mooi aankleden om het gala bij te wonen. Helaas is dit nog niet zo makkelijk als dat het klinkt, en Lauren weet niet waar ze moet beginnen. Op haar Instagram plaatst ze onderstaande foto met een moeilijk gezicht. Bij de foto vraagt Lauren wat ze in vredesnaam moet aantrekken.
Lauren Verster heeft subliem idee voor eigen probleem

Het is voor alle Bekende Nederlanders altijd even flink stressen als er een groot evenement zoals het Gouden Televizier-Ring Gala aan zit te komen. Want er moet wel een geschikte rode loper jurk of pak worden gevonden, waarmee ze volledig de show stelen. Ook Lauren Verster zat dus met dit grote probleem. Op haar Instagram vroeg ze eerst om hulp, en vele ondernemers zagen hun kans schoon om Lauren aan te kunnen kleden in hun kleding voor het gala. Uiteraard een leuke manier om naamsbekendheid te krijgen als designer. Helaas voor al deze, eerst zo hoopvolle, designers heeft Lauren iedereen om de tuin geleid. Kort nadat ze haar eerste oproepje op Instagram plaatste, liet ze al snel weer van zichzelf horen. Zo wil Lauren helemaal geen nieuwe jurk of nieuw pak. Nee, Lauren gaat voor dezelfde jurk als die ze vorig jaar droeg bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Bij de foto schrijft Lauren dat dit een duurzame idee is. Wellicht wil Lauren hier andere BN’ers mee inspireren om ook eens te kijken of ze niet nog iets in hun kast hebben hangen. Voordat ze iets nieuws aanschaffen.
Lauren Verster straalt in pittig pakje in magazine

Natuurlijk is de mooie Lauren Verster erg in trek als het gaat om fotoshoots. Dit keer werd Lauren vastgelegd voor magazine Linda met een pittig tintje. Op onderstaande foto is te zien dat Lauren in een lange jurk met tijgerprint poseert aan het zwembad. De blondine heeft haar haren mooi opgestoken en ze ziet er prachtig uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...