Lana del Rey weer op de Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alhoewel de meeste winkels dicht zijn tijdens deze coronatijd, blijft de Mannenzakenmarktkraam gewoon open! Ditmaal schreeuwt de marktverkoper de naam van Lana del Rey over het marktplein.

Het is rustig op het marktplein. Vandaag heeft de Mannenzakenmarktkoopman echter toch wel een hele speciale aanbieding: niemand minder dan zangeres Lana del Rey (34). De Summertime sadness-zangeres heeft namelijk bekend gemaakt dat zij en vriendlief Sean uit elkaar zijn.

Lana en Sean leerden elkaar afgelopen september kennen in the city that never sleeps, New York. De zangeres maakte haar relatie met de politieofficier in december bekend via haar Instagram. Helaas heeft Lana de desbetreffende post verwijderd, maar na wat zoekwerk kwamen we dit kiekje nog wél op het spoor!

(lees verder na het opgespoorde kiekje)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

Alles kan kapot

Dat Lana een superster is, wordt zelfs in haar liefdesleven maar weer eens bewezen. De reden dat zij en vriendlief Sean (46) uit elkaar zijn, is namelijk exact dezelfde reden als bij elk celeb-koppel: te drukke schema’s. Volgens de brunette was het daarom beter om elk hun eigen weg in te slaan. Gelukkig hoeft Lana deze weg niet alleen te bewandelen en heeft ze genoeg (overwegend mannelijke) fans die haar graag de weg willen wijzen.

Lees ook: Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Kunnen we een nieuw album verwachten?

Velen hebben zo het vermoeden dat deze break up dé perfecte grondstof is voor een spiksplinternieuw Lana-album. Deze brunette staat er tenslotte bekend om, om mislukte relaties te gebruiken als nieuw muziekvoer. Niet in de categorie Taylor Swift en Adele, dat niet. Maar ook Lana del Rey heeft dit kunstje flink onder de knie. Neem haar hit ‘Summertime Sadness’ bijvoorbeeld. Deze hit zit bomvol met verdrietige teksten, pruilende lippen en verlangende blikken.

(lees verder na de video)

Er is hoop voor alle ‘gewone’ mannen

Alhoewel de hele break-up voor Lana natuurlijk geen pretje zal zijn, valt er toch wel nog iets positiefs uit het hele gebeuren te halen. Lana’s inmiddels ex-vriend Sean was namelijk een gewone burger. Iets waar niet al te veel sterren vandaag de dag nog mee aan lijken te pappen. Voor de Lana-fans onder ons is dit dan ook fantastisch nieuws! Dus, waar wacht je nog op? Pak die koffers! Boek dat vliegtick… eh pak die auto! En pak die aanbieding!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lana Del Rey (@lanadelrey) op

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!