Antoon

Antoon's familie

Antoon's ouders heten Heleen en Justus. Maar, kort na zijn doorbraak met de hit "Hyperventilatie" in 2020, overleed Heleen, de moeder van Antoon aan darmkanker. Zijn vader, Justus Verkerk, blijft wel een belangrijke rol spelen in Antoon's leven. Niet alleen is hij zijn vader, maar ook zijn manager en producer. Deze band tussen vader en zoon heeft hun relatie versterkt. Antoon heeft ook een zusje genaamd Josefien, waarmee hij ook een hechte band heeft.

Antoon's relatie

Antoon heeft sinds 2022 een relatie met Carmen Lauren Visser. Carmen is 27 jaar oud en heeft een carrière als model en influencer. Ze woont in Amsterdam en volgt de master marketing aan de Vrije Universiteit. Antoon en Carmen wonen nog niet samen, maar nu ze al een tijdje bij elkaar zijn, denken veel fans dat het niet lang meer zal duren voordat het stel de beslissing neemt om samen te gaan wonen.

Carriëre van Antoon

Antoon werd ontdekt tijdens zijn verblijf op de Herman Brood Academie, door Twan van Steenhoven, beter bekend als Big2. In mei 2020 tekende Antoon bij Dreamteam Music om zijn carrière in de muziekwereld te beginnen. Hij verwierf snel populariteit met zijn debuutsingle "Hyperventilatie", die later zelfs platina werd. Vervolgens bracht hij zijn eerste album uit: "De nacht is van ons". In 2022 lanceerde hij de EP "Hallo", die al snel een grote hit werd. In november 2022 nam hij deel aan het StukTV tv-programma "Het Jachtseizoen" en werd dat jaar uitgeroepen tot de meest beluisterde artiest in Nederland. In april 2023 bracht hij de documentaire/film "Antoon - Engel" uit, die zijn leven tot dan toe volgt, met een kijkje in zijn muzikale carrière. Nu is Antoon een zanger, rapper en producer met al 6 albums op zijn naam, hij geeft veel concerten en optredens en heeft in totaal 12 liedjes uitgebracht waar veel naar wordt geluisterd. Hij heeft daardoor ook meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Best Social Award 2022 in de categorie Beste Artiest, de Qmusic Top 40 Award 2023 in de categorie Beste Artiest Nationaal en de Edison Award 2023 in de categorie Pop. Deze prestaties heeft hij behaald in slechts 4 jaar tijd.

Nieuws

De lekkerste Instagram foto’s van Carmen Lauren Visser, de nieuwe vriendin van rapper Antoon

Rapper Antoon heeft het goed voor mekaar. Kijk maar naar de vrouw die hij zijn vriendin mag noemen, de beeldschone Carmen Lauren Visser.
Antoon

Profiel

Geboortedatum: 11 februari 2002
Artiestennaam: Antoon
Lengte: 183 cm
Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Hoorn
Woonplaats: Amsterdam
Relatie: ja, met Carmen Lauren Visser Beroep: Zanger, rapper en producer Instagram: De Instagram van Antoon is @antoonpb

Foto's

Antoon
Antoon