Kim Feenstra laat achterkant zien in filmpje zonder topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Kim Feenstra heeft weer een bijzondere video geplaatst waarbij je wel heel veel van haar kan zien. 

Kim Feenstra heeft een prachtig . Dat was inmiddels wel bekend. Maar zo’n als dat van Kim moet je natuurlijk wel showen aan de wereld. Anders is dat eeuwig zonde. Dus dat is exact wat Kim Feenstra ook doet. Door middel van haar foto’s en video’s laat ze de wereld kennismaken met haar prachtige lijf. En dat wordt haar ontzettend in dank afgenomen. Zeker met haar nieuwste video, waarin ze wel heel erg gekleed gaat. Ze heeft voor de shoot namelijk haar topje thuis gelaten en draagt niks voor haar bovenlichaam.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra
Nederlandse mannen zijn blij met de video van Kim Feenstra

Voor een bekend broekenmerk mag Kim Feenstra het gezicht, en eigenlijk de kadetjes, zijn. Als er weer een nieuwe video of fotoshoot gemaakt moet worden voor de strakke spijkerbroeken, dan komt Kim opdraven om te zorgen dat de content er weer geweldig uit ziet. Want zeg nou zelf, zijn er betere dingen om naar te kijken dan Kim Feenstra in strakke kleding? Voor de nieuwste video moest Kim zich echter wel ontdoen van haar topje. Maar daar had de prachtige brunette maar weinig moeite mee. Nog voordat het volledige verzoek was gesteld, had Kim haar topje al in de hoek van de kamer gegooid. En met haar actie maakt ze de Nederlandse mannen natuurlijk erg blij. Want een nieuwe video van Kim, daar wordt iedereen een stuk gelukkiger van. Kim vindt het zelf ook nog steeds hartstikke leuk om te doen, dus de komende jaren gaat de samenwerking nog door. Je bent dus nog lang niet af van Kim in een strakke broek. En dat is goed nieuws!
Kim Feenstra heeft niet alleen een strakke broek, maar ook een strakke buik

Alsof het nog niet genoeg was heeft Kim voor het bekende broekenmerk ook een aantal mooie foto’s gemaakt. En ook die plaatst het knappe model op Instagram. Zo kunnen haar volgers precies zien wat voor leuks Kim allemaal doet. En wat blijkt nou uit die foto’s? Kim heeft niet alleen een ongelooflijk strakke spijkerbroek, haar buik is ook ontzettend strak. Dan komt al dat sporten toch een keer van pas. Kim ziet er werkelijk waar beeldschoon uit op haar nieuwste foto. Haar volgers hebben dan alleen maar goede woorden over voor de nieuwste foto’s van Kim. Het prachtige model vindt het ook leuk om haar werk te delen, dus voorlopig zullen haar volgers nog niet af zijn van al die fijne foto’s. Dat is maar goed ook, want elke foto van Kim is namelijk een onweerstaanbaar goede foto. Kim weet van elke foto weer een echt pareltje te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!