Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Knap model Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien

Pip Wijn is een enorm knappe dame. Ze is vooral bekend van haar modellenwerk en het is niet heel moeilijk om te zien waar haar kwaliteiten liggen. De aantrekkelijke Pip weet namelijk van elke foto die er van haar geschoten wordt een feestje te maken. Dat heeft natuurlijk voor een deel te maken met het doorschijnende topje dat ze draagt, maar ook voor een deel met haar uitstraling. Pip Wijn weet elke foto wel met overtuiging te brengen. Haar zwoele blik en fantastische helpen daar natuurlijk mooi bij!
Pip Wijn draagt wel hele spannende kleding op de foto

De foto’s die het model deelt met haar volgers zijn niet mals. Pip heeft namelijk ontzettend spannende kleding aan op de verschillende kiekjes. En dat zorgt ervoor dat alle foto’s van dit aantrekkelijke model er ontzettend goed uit zien. De knappe brunette zorgt er wel voor dat haar volgers iets hebben om van te kunnen smullen. Je zal Pip dan ook niet snel in een alledaagse outfit zien. Als Pip Wijn op de foto moet, dan maakt ze daar een verleidelijk feestje van. Voor de kijker natuurlijk, maar ook voor zichzelf. Pip vindt het namelijk heel erg leuk wat ze doet en dat draagt ze ook graag uit.

De blik van Pip Wijn doet je hoofd op hol slaan

Deze aantrekkelijke dame heeft een trucje geleerd waar iedereen helemaal van omver geblazen wordt. Pip Wijn kan namelijk zonder moeite de meest verleidelijke blikken opzetten. En dat zorgt ervoor dat iedereen die te lang naar haar foto’s staart gelijk helemaal gehypnotiseerd is door haar gelaat. De prachtige brunette heeft niet heel veel nodig om mannen onder haar invloed te krijgen. Een spannende blik richting de camera is al genoeg om al die kerels die haar foto’s bekijken te doen smelten achter hun scherm. En dat is nog eens een talent!
Pip Wijn maakt ook meer nonchalante foto’s

Gelukkig is niet elke foto van Pip Wijn een ontzettend verleidelijk plaatje. Dat kan ook niet, want dan zouden alle mannen van Nederland het heel erg zwaar krijgen. Die krijgen dan niks meer voor elkaar, omdat ze dan helemaal betoverd zijn door de knappe brunette en haar geweldige foto’s. Maar Pip ziet er op haar meer nonchalante foto’s ook gewoon ontzettend goed uit.

Het golvende haar van Pip Wijn

Pip had deze fotoreeks wel met een bedoeling gemaakt. Ze wil namelijk kijken of haar kapsel een beetje bevalt onder de Nederlandse mannen. Het antwoord was een volmondig ‘JA’. Pip Wijn heeft van dat lange golvende haar, wat enorm verleidelijk overkomt. Alles aan deze mooie dame lijkt daarmee dan ook perfect te zijn. Kijken we hier naar de nieuwe titelhoudster voor de knapste vrouw van Nederland?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?