Kandidaten Wie Is De Mol? bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is de Mol 2019

Dat wordt weer smullen vanaf januari!

Net als bij Expeditie Robinson, snappen de makers van Wie Is De Mol? elk jaar steeds beter dat een spannend programma tegenwoordig niet genoeg meer is. Het oog wil namelijk ook wat! De kandidaten van het nieuwste seizoen van het prijswinnende programma, dat in januari weer begint, werden vandaag onthuld, en we zijn blij met de namen!

De meeste van de mannen kennen we niet echt, maar de vrouwen natuurlijk wel! Presentatrice Evelien de Bruijn en Youtuber Nikkie de Jager zijn van de partij, en ook presentatrice Evi Hanssen, actrice Sarah Chronis en RTL-nieuwslezeres Merel Westrik doen mee dit jaar. Stuk voor stuk Mokkels.nl-favorieten!

Ook erg belangrijk: de locatie! Dankzij dit soort heerlijke fragmenten hopen we elk nieuw seizoen op een warm land. Wat dat betreft zitten we met Colombia goed dit jaar. Wie weet brengt de show weer een B*****s van het Jaar-winnares voort!

Laatste nieuws

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Foto: Emma Wortelboer omzeilt Instagram-regels met ondeugende foto

Riskante foto's zijn we intussen wel gewend van de mooie Emma Wortelboer, maar met deze foto balanceert ze écht op het randje van de Instagram-voorschriften...

Gerelateerde berichten