Kandidaten Wie Is De Mol? bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is de Mol 2019

Dat wordt weer smullen vanaf januari!

Net als bij Expeditie Robinson, snappen de makers van Wie Is De Mol? elk jaar steeds beter dat een spannend programma tegenwoordig niet genoeg meer is. Het oog wil namelijk ook wat! De kandidaten van het nieuwste seizoen van het prijswinnende programma, dat in januari weer begint, werden vandaag onthuld, en we zijn blij met de namen!

De meeste van de mannen kennen we niet echt, maar de vrouwen natuurlijk wel! Presentatrice Evelien de Bruijn en Youtuber Nikkie de Jager zijn van de partij, en ook presentatrice Evi Hanssen, actrice Sarah Chronis en RTL-nieuwslezeres Merel Westrik doen mee dit jaar. Stuk voor stuk Mokkels.nl-favorieten!

Ook erg belangrijk: de locatie! Dankzij dit soort heerlijke fragmenten hopen we elk nieuw seizoen op een warm land. Wat dat betreft zitten we met Colombia goed dit jaar. Wie weet brengt de show weer een B*****s van het Jaar-winnares voort!

Laatste nieuws

Foto: Anna Nooshin laat inhoud van zeer luchtig topje zien

Anna Nooshin heeft het waarschijnlijk erg warm, want ze laat zomaar alle inhoud van haar luchtige topje zien...

Foto: Spelersvrouw Jaimy Kenswiel knalt bijna uit haar topje

De prachtige vriendin van Denzel Dumfries, namelijk Jaimy Kenswiel, weet bijna uit haar topje te knallen op deze verleidelijke foto.

Foto: Suzanne Schulting maakt New York onveilig in minuscuul jurkje

Het is in Nederland nog veel te koud, maar aan de andere kant van de oceaan loopt Suzanne Schulting in een minuscuul jurkje rond.