Kandidaten Wie Is De Mol? bekend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie is de Mol 2019

Dat wordt weer smullen vanaf januari!

Net als bij Expeditie Robinson, snappen de makers van Wie Is De Mol? elk jaar steeds beter dat een spannend programma tegenwoordig niet genoeg meer is. Het oog wil namelijk ook wat! De kandidaten van het nieuwste seizoen van het prijswinnende programma, dat in januari weer begint, werden vandaag onthuld, en we zijn blij met de namen!

De meeste van de mannen kennen we niet echt, maar de vrouwen natuurlijk wel! Presentatrice Evelien de Bruijn en Youtuber Nikkie de Jager zijn van de partij, en ook presentatrice Evi Hanssen, actrice Sarah Chronis en RTL-nieuwslezeres Merel Westrik doen mee dit jaar. Stuk voor stuk Mokkels.nl-favorieten!

Ook erg belangrijk: de locatie! Dankzij dit soort heerlijke fragmenten hopen we elk nieuw seizoen op een warm land. Wat dat betreft zitten we met Colombia goed dit jaar. Wie weet brengt de show weer een van het Jaar-winnares voort!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...