Jutta Leerdam trapt vriend in kruis op agressieve foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is een veel gevaarlijkere dame dan haar lieve uiterlijk doet vermoeden. en haar vriend betaalt daarvoor pijnlijk de prijs.

Schaatsster Jutta Leerdam is blijkbaar niet alleen gevaarlijk op het ijs. ook binnenshuis is Jutta iemand om rekening mee te houden. Als je niet oplet geeft ze je zomaar een knietje of erger. Jutta blijkt vele malen agressiever dan in eerste instantie gedacht. Je zou het ook helemaal niet verwachten bij Jutta, die haar gevaarlijke kant schuil houdt achter een schattige en onschuldige lach. Maar de keiharde houding die Jutta op de schaatsbaan aanneemt, heeft ze blijkbaar ook buiten de baan. Jutta heeft namelijk haar eigen vriend op haar nieuwste foto flink op zijn plaats gezet. Die ontvangt namelijk een trap in zijn kruis.

Lees ook: Jutta Leerdam draagt een keer geen schaatspakje op aparte nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Verberg je edele delen voor Jutta Leerdam

Mannen van Nederland, doe jezelf een plezier en verberg je edele delen extra goed als Jutta in de buurt is. Zo te zien is zij namelijk niet boven een trap verkopen in de meest heilige regio van elke man. Nu kan het zo zijn dat schijn bedriegt, maar de foto lijkt toch wel erg duidelijk. Met een gevaarlijk lachje erbij lijkt Jutta het nog allemaal erg leuk te vinden ook. En als haar eigen vriend al deze behandeling krijgt, moet je nagaan wat ze bij de gemiddelde man doet. Je doet er dus goed aan om uit de buurt te blijven van Jutta Leerdam als ze weer in een treiterige en gevaarlijke bui is. Tenzij je natuurlijk standaard een tok draagt, dan ben je veilig.

Jutta gooit haar haren los

Jutta heeft haar wilde kant ontketent. Dat blijkt ook wel uit de video die ze online zette. Bij gebrek aan een droger gooit Jutta wild haar haren heen en weer. Het headbangen zorgt er niet alleen voor dat Jutta haar haartjes weer geweldig zitten, maar het geeft Jutta ook een wild en gevaarlijk randje. En dat zo kort na het kruis incident zorgt ervoor dat Jutta wel heel gevaarlijk en wild overkomt. Gelukkig maakt het strakke, zwarte jurkje een hoop goed. Daar herken je nog een beetje de charmante Jutta in die je gewend bent. En dat is toch wel een hele fijne gedachte tussen al dat ruwe geweld dat ze nu vertoond.

Jutta heeft alleen maar een zwart jurkje bij zich

Tot haar grote schrik kwam Jutta erachter dat ze door al haar normale kleding heen was. Gelukkig had Jutta nog een net, zwart jurkje meegenomen in haar koffer. Maar goed ook, want ze ging uit eten met haar ouders. Nu is het zwarte jurkje iets aan de korte kant en heeft het wel een spannend randje, maar Jutta komt er nog wel mee weg. Daarbij geeft het een mooi excuus om haar volgers te verrassen met een leuke video. En dat is na haar agressieve bui een fijn cadeautje voor de fans van Jutta Leerdam.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.