Jullietta Koek verleidt haar volgers met bloedhete foto in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent haar misschien nog niet, maar de nieuwste influencer van Nederland, Julietta Koek, verrast met haar hete foto’s.

Julietta Koek verrast in spannend badpak

De meeste mensen zullen haar nog niet zo goed kennen, maar Julietta Koek is een influencer die je zeker in de gaten moet houden de komende tijd. De knappe roodharige gaat hard en maakt de ene na de andere verleidelijke foto. Ze weet daarmee haar publiek erg goed in te palmen. Die eten zo uit haar hand. Elke post die ze doet krijgt Julietta dan ook honderden tot duizenden likes. En dat is natuurlijk niet slecht. De knappe dame staat misschien nog aan de voet van haar influencer carrière, maar weet je nu al helemaal te verleiden met haar prachtige foto’s. Kijk maar even mee!
In haar strakke badpakje introduceert Julietta je aan haar ‘vriendinnen’

De foto van Julietta in haar strakke badpak is er natuurlijk een om rekening mee te houden. De knappe roodharige verrast iedereen met het spannende kiekje. Haar twee ‘vriendinnen’ komen ook nog eens ontzettend mooi uit op het verleidelijke plaatje. Al in al heeft Julietta het qua foto’s dus al wel goed begrepen. En haar volgers aantallen gaan ook steeds meer omhoog. Nog even en Julietta is de meest gevolgde influencer van het land en stoot daarme de andere bekende online dames van de troon.

Waar ken je Julietta Koek eigenlijk van?

Hoewel ze nog niet zo bekend is bij het grote publiek, komt haar snuitje je misschien heel goed voor. Juliette Koek deed namelijk mee aan de Buurmeisjes verkiezing van FHM. Daar werd ze helaas net geen eerste, maar ze wist het wel tot de finale te schoppen. En daardoor kreeg ze gelijk een beetje bekendheid. Door die prestatie stond ze later ook in de lijst der lijsten, de FHM 500. Met haar rode haren en verleidelijk weet Julietta haar volgers voor zich te winnen. En haar aantrekkelijke lach maakt het plaatje natuurlijk helemaal af. De, in het normale leven, social marketeer, heeft het wereldje van de influencers in ieder geval goed begrepen.

De plaatjes van Julietta Koek zijn wel heel erg spannend

De knappe roodharige weet met haar plaatjes dus een hoop los te maken onder de Nederlandse mannen. Dat is ook niet zo heel gek. Werp maar eventjes een blik op een aantal van haar verleidelijke foto’s. Je ziet gelijk waarom iedereen zo gek is op deze knappe dame. Ze weet namelijk zonder al te veel te doen, haar publiek helemaal voor zich te winnen. Julietta lijkt wel geboren voor het influencer leven, want het gaat haar allemaal momenteel zeer soepel af. Hopelijk blijft de knappe dame de komende tijd dit soort leuke foto’s delen op Instagram, want dat geeft haar volgers weer iets ontzettend moois om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!