Foto: Influencer Melanie Latooy maakt volgers warm met uitdagende kiekjes in badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Youtuber Melanie Latooy weet wel hoe ze haar volgers in moet pakken. Ze deelt deze uitdagende beelden op haar vakantie.

Melanie Latooy showt haar lichaam in bikini

Youtuber melanie Latooy is vaak niet bang om haar prachtige lichaam te showen aan haar volgers. Dit wordt dan ook zeker gewaardeerd! Zo deelt ze wel vaker vakantiekiekjes of andere sexy foto’s van zichzelf. Maar deze foto op haar vakantie in Griekenland laat menig mannenhart weer sneller kloppen. Ze staat op de foto in een mintgroene bikini in een stukje water bij een waterval die ze bezocht heeft. Hierbij geeft ze aan dat het water super koud was, waar ze in stond, maar dat het de kou zeker waard was. Op de foto’s kijkt Melanie niet in de camera, maar waar zal Melanie wel naar aan het kijken zijn? Melanie houdt van balans op haar vakantie geeft ze aan bij de foto, ze wisselt relaxen graag af met mooie dingen bezoeken. Wij snappen wel dat ze dit een mooie locatie vindt, de rotsen om haar heen zijn prachtig. Van welk uitzicht geniet jij meer?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy)

Melanie laat haar volgers een favoriet kiezen

Melanie vraagt haar volgers ook nog naar hun favoriet als ze moesten kiezen tussen de zee en het zwembad op vakantie. Deze vraag wordt door een aantal mensen in de reacties beantwoord en de antwoorden zijn redelijk verdeeld tussen de twee opties. De andere volgers van Melanie die reageren kunnen bijna niets anders reageren dan “😍”. Haar reacties staat vol met deze emoji en met hoe mooi haar volgers haar foto vinden. Terecht!

Melanie Latooy geniet met vriend in Disneyland

Om het 5-jarige jubileum te vieren van haar en haar vriend ging Melanie naar Disneyland. Dit is voor haar en haar vriend een bijzondere locatie namelijk, hier maakte zij vijf jaar geleden bekend dat ze samen waren. Om deze herinnering te vieren en te herbeleven zijn ze vorige maand terug gegaan naar deze plek. Om dit compleet te maken wilde Melanie perse de foto waar ze haar relatie mee bekend maakte namaken. Dat is naar onze mening goed gelukt. Wel is te zien aan de foto’s dat de weersomstandigheden deze keer beter waren voor het stel dan de vorige keer toen ze gingen. Wat fijn is om te zien, is dat het stel er nog net zo gelukkig en verliefd uit ziet op dit moment dan op het moment dat ze de relatie bekendmaakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy)

Veel support voor Melanie Latooy

Melanie haar volgers kunnen dan ook niets anders dan alleen maar positief en supportive reageren onder de foto. Haar volgers reageren dan ook alleen maar met hoe blij ze zijn voor het stel en hoe leuk ze het stel vinden. Het is fijn om te zien dat de volgers van Melanie zo supportive zijn en dat ze het stel zoveel steunen. Naast de supportive comments staat de rest van de comments vol met “❤️” en “😍”. Wat vind jij van het stel?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?