Jade Anna gaat puur voor de likes met deze uitdagende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer maakt Jade Anna wel vaker bijzondere keuzes om de aandacht vast te houden, maar met deze pittige fotoshoot doet ze volgers wel heel erg opkijken.

Jade Anna is ongetwijfeld één van de meest besproken influencer van Nederland. De 18-jarige Instagram-koningin komt om de haverklap in het nieuws en we genieten er allemaal van mee. Zowel haar prikkelende fotoshoots en heerlijke drama is namelijk vermaak van de hoogste klasse, dus ons hoor je niet klagen. Jade Anna lijkt zelf ook dondersgoed te weten hoe ze de aandacht vasthoudt. Dus als je dan wat levensontwikkelingen bekend moet maken, wat doe je dan?

Jade Anna gaat half uit de kleding voor verhuisfoto

Als influencer weet Jade Anna dondersgoed waar ze haar volgers mee verzameld heeft. En dat heeft ze niet gedaan met actuele informatieposts of haar enerverende leven, erkent de beeldschone blondine zelf ook. Het is namelijk meer dan duidelijk dat haar honderd duizenden volgers vooral enthousiast zijn over haar heerlijke figuur. En dan kan je het natuurlijk niet maken om een volledig ongerelateerde post online te zetten, toch? Jade Anna lijkt het in ieder geval wel te denken en kiest dan ook voor een opvallende manier om haar verhuizing bekend te maken. Al luistert iedereen wel natuurlijk. In een minuscuul paars zwemsetje trekt ze namelijk moeiteloos alle aandacht. En de tekst erbij: “Ik ben verhuisd!”. Al geeft ze gelukkig wel meteen toe dat het niks met elkaar te maken heeft. Is ze haar pittige volgers nog nét mee voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Volgers Jade Anna reageren verdeeld in comments

De comments onder Jade Anna’s post zijn namelijk goed verdeeld. Nou zal het voor haar in effect hetzelfde zijn, want ze verdiend haar brood met hordes volgen en energieke reacties, maar het valt wel op. Je kan als influencer natuurlijk niet iedereen als fan hebben, maar Jade Anna lijkt de haters ook wel goed op te sparen. Zo kunnen de comments niet kiezen waar ze het liever over hebben. Haar heerlijke paarse pakje trekt natuurlijk moeiteloos alle aandacht. Hoe kan het ook anders? Jade Anna schittert bijna zonder kleding in onthullende poses, en het blijft gewoon een knappe vrouw. Maar ook de andere extremen zijn makkelijk te vinden. Vooral haar reisgedrag wordt namelijk flink onder de loep genomen. “Binnenkort maar weer op vakantie dus?”, vraagt één volger sarcastisch. Gelukkig zijn haar liefdevolle fans ook niet alleen. Wij blijven in ieder geval enthousiast over haar heerlijk outfits!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna knuffelt zonder broekje met harige vriendjes

En nou Jade Anna eindelijk haar eigen huis heeft mag ze natuurlijk ook andere levenskeuzes gaan maken! Zo lijkt ze binnen een mum van tijd wat gezelschap in huis gehaald te hebben in de vorm van twee harige poesjes. Rover en Bruno, noemt Jade Anna ze op Instagram. Maar de aandacht op haar kattige vriendjes focussen, ho maar. Ze mag dan nu wel zelfbewust zijn van haar volledig ongerelateerde foto en tekst, maar Jade Anna zou Jade Anna niet zijn zonder half-onbedekt op de foto te staan. Dit pareltje stelt gelukkig ook niet teleur, want één swipe naar rechts schiet al raak. Daar zien we Jade Anna zonder broekje knuffelen met de twee kittens. En ook haar volgers kunnen het niet laten aan de verwachtingen te voldoen. “Hoop dat je wat meer thuis bent voor de kittens ipv alleen maar reizen”, grapt één fan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?