Jacky Duchenne op Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl heel Nederland nog bezig is met de gesneuvelde liefdesbootjes van Leontien, Marco, Bridget en André, besluit nog een powerkoppel van eigen bodem een punt achter hun relatie te zetten. Na dertien jaar houden Rico Verhoeven en Jacky Duchenne het namelijk ook voor gezien. En met alle respect voor Leontien en Bridget – Jacky is pas echt zeldzaam Mannenzakenmarkt-materiaal…

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne zijn, zelfs na hun breuk, een uitermate professioneel stel. Om de mediastorm klein te houden brengen ze hun breuk naar buiten op het moment dat heel roddelend Nederland met dat andere showbizzkoppel bezig is. Toch ontkomt Jacky niet aan onze Mannenzakenmarkt. Deze dame is namelijk veel meer dan ‘vriendin van’!

Lees ook: Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Vechtersbazin

Jacky Duchenne en Rico Verhoeven leerden elkaar dertien jaar geleden kennen in de – hoe kan het ook anders – vechtschool. Niet alleen Rico woonde namelijk praktisch tussen de halters.

Niet alleen Rico, ook Jacky ambieerde een carrière in de topsport. Ze was veelbelovend karateka en kickbokser. Uiteindelijk zette ze haar eigen droom aan de kant voor de kids die ze samen kregen, zodat Rico zijn droom kon verwezenlijken.

Wie bij moeder van drie denkt aan een dame die over haar houdbaarheidsdatum heen is, heeft het in Jacky’s geval mis. Ze is namelijk nog altijd veel in de sportschool te vinden. Haar ouders runden vroeger een dojo, en ook Jacky is tegenwoordig een eigen vechtsport-tempeltje begonnen. Op haar Instagram worden lieflijke familietafereeltjes afgewisseld met killerbody-foto’s en workout-routines die zelfs Fajah Lourens tot waanzin zullen drijven.

(Lees verder na filmpje)

Rico achterna

Hoewel hun relatie inmiddels een gesloten boek is, schrijft Jacky nog altijd aan haar eigen sprookjescarrière die opvallend veel op de loopbaan van haar ex lijkt. Naast professioneel vechtjas, geblokte fitnessjunk en fulltime ouder wil ze namelijk, net als Rico, acteur zijn! Jacky volgt acteerlessen, en hoopt binnenkort haar eerste rolletje te scoren. Iets in de Undercover of Nieuwe Buren-hoek lijkt haar wel wat, zei ze ooit tegen Esquire.

(Lees verder na foto)

Gevoel voor drama heeft Jacky in ieder geval zeker. Het schijnt dat ze vlak voor Rico’s legendarisch teleurstellende knokpartij met Badr Hari de kleedkamer van Verhoeven binnenkwam, waardoor de kleerkast als geestelijk wrak de ring instapte. Het leest als het script van een nieuwe Rocky-film.

Wie weet komen Jacky en Rico elkaar dus ooit nog op de filmset tegen. Dan zouden ze een heel geloofwaardig ‘koppel in vechtscheiding’ kunnen spelen. Inclusief martial arts-scène met emotionele lading die eindigt in een wurggreep tussen Jacky’s dodelijke dijen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!