Ilse DeLange stopt noodgedwongen met Let’s Dance

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse DeLange heeft helaas een punt moeten zetten achter haar Duitse televisie avontuur. Na acht liveshows van het programma Let’s Dance, stopt ze vanwege een blessure.

Ze is in Nederland niet meer zo enorm actief, maar bij onze oosterburen scoort Ilse DeLange bizar goed. Acht liveshows lang deed ze mee aan het programma Let’s Dance, een dansprogramma waar Ilse het best wel naar behoren deed. Helaas heeft ze gedwongen afscheid moeten nemen. De zangeres heeft een blessure aan haar voet, waardoor ze niet langer de sterren van de hemel kan dansen.

Lees ook: Drukste periode ooit voor nuchtere Ilse de Lange

Vaarwel en Auf wiedersehen

De conditie van haar voet is op het moment te onvoorspelbaar. Het ene moment gaat het goed, het andere moment is Ilse in flinke pijn. Het risico op een serieuze verwonding is daarmee ook te groot. Dus met pijn in het hart zegt ze daarom de Duitse dansshow vaarwel. Ilse is een groot dansfanaat, dus de beslissing valt haar erg zwaar. En hoewel ze erg verdrietig is vanwege de beslissing, kijkt ze met veel plezier terug op een mooie tijd bij het programma. Ze heeft er vrienden leren kennen die ze voor het leven behoudt, waaronder haar danspartner Evgeny, waarmee ze inmiddels een hechte band mee heeft opgebouwd.

Ilse zet haar beste beentje voor

Ilse en haar partner waren extreem succesvol in het dansprogramma. Onze oosterburen waren razend enthousiast over de zangeres. Ilse bleek niet alleen goed te kunnen zingen, maar ook nog een verborgen talent te hebben voor verleidelijk haar heupen los gooien. Ze stond dan ook al met één been in de finale. Toen sloeg helaas het noodlot toe. Een paar dagen geleden kreeg Ilse enorm veel last van haar voet tijdens een training. En hoewel de dokter aangaf dat ze haar voet niet gebroken had, kiest Ilse toch voor de zekere weg. En dat is ergens wel jammer, want Ilse zetten altijd haar beste beentje voor in de dansshow en gaf ten alle tijden 200% inzet.

Wekelijks genieten van Ilse DeLange

Maar niet getreurd, als je namelijk meer Ilse DeLange op je scherm wilt hebben dan heb je geluk. Ze heeft het namelijk hartstikke druk met de opnames van The Voice Kids. Daar is ze een van de coaches die de kinderen begeleid tijdens de talentenjacht. Elke week kan je dus nog steeds genieten van Ilse. En daar zal ze voorlopig ook niet weggaan. Daarbij, nu ze toch niet kan dansen heeft ze misschien meer tijd om aan nieuwe muziek te werken. Wat Ilse ook gaat doen met haar nieuwe vrije tijd, het is ongetwijfeld de moeite waard om te volgen. En wie weet, misschien doet ze volgend jaar wel mee met een Nederlands programma als Dancing with the Stars. Dan kan iedereen Ilse met haar heupen zien schudden op Hollandse bodem.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.