Hoe rijk is Max Verstappen? Autocoureur maakt enorme sprong in Quote500

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen rijgt de overwinningen aan elkaar in de formule 1. Maar hoeveel heeft hij hier nou mee verdiend? Zijn wereldkampioenschappen hebben volgens Quote 500 flink bijgedragen aan zijn vermogen!

Quote 500: Zó rijk is Max Verstappen

Max Verstappen is ook dit seizoen niet te stoppen in de Formule 1. In 2023 vierde hij alweer zijn derde wereldtitel op rij. Max is jong begonnen in de Formule 1, en heeft dan ook een flink vermogen bij elkaar gereden in de afgelopen jaren. Vorig jaar racete hij met zijn vermogen voor het eerst de Quote500 binnen. Hij stond in 2022 op plek 500, precies genoeg voor een klassering dus. Dat het ook op financieel vlak goed gaat met Max bewijst hij met zijn Quote 500-klassering in 2023. In de nieuwste Quote 500 staat Verstappen namelijk op plek 428 met een vermogen van 150 miljoen euro. In één jaar is hij dus 72 plekken gestegen! Een indrukwekkende verbetering en een zéér indrukwekkend vermogen voor de snelle Nederlander. Als hij de lijn van dit seizoen weet door te trekken, dan zal hij zijn eigen record ook in de Quote 500 van 2024 weer verbreken.

max-verstappen-salaris-vermogen

De koninklijke familie staat ook in de Quote 500

Naast Max Verstappen staan er ook verschillende leden van het koninklijk huis in de top 500. Zo staat Mabel van Oranje-Nassau bijvoorbeeld op plek 167 met een vermogen van 330 Miljoen. Prins Bernhard van Oranje-Nassau is de hekkensluiter van de lijst. Hij staat op plek 500 met een vermogen van 125 miljoen. Lang niet gek!

Bekende Nederlanders in de Quote 500

Andere opvallende bekende Nederlanders wisten hun hoge notering in de Quote 500 te behouden. Miljardair Marcel Boekhoorn, eigenaar van onder andere Ouwehands Dierenpark en belangrijk sponsor van NEC beschikt over een vermogen van maar liefst 2,4 miljard. Hij staat daarmee op de 11e positie op deze lijst. Een andere bekende Nederlander die net buiten de top 10 valt is John de Mol. De eigenaar van Talpa heeft een vermogen van 2 miljard euro, waarmee hij de 19e positie in de lijst bekleedt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!