Leontine Ruiters

Presentatrice Leontine Ruiters

Leontine Ruiters is geboren op 10 december 1967 in Naarden. Hier groeide zij ook op. Ze is ex-presentatrice en vooral bekend van Voetbalvrouwen en het Rad van fortuin. Naast haar carrière als presentatrice is ze ook actrice geweest. Ze heeft onder andere geacteerd in de serie Nieuwe buren. Ook heeft ze in de film Amsterdamned gespeeld.

Leontine Ruiters relatie of ex van Marco Borsato?

Leontine heeft een relatie met Marco Borsato. Wat voor relatie het precies is, is niet helemaal bekend. Er wordt enorm veel over gespeculeerd, maar het lijkt erop dat niemand echt precies weet hoe het nou zit. Volgens mij weten de twee zelf het ook niet helemaal. Zo gingen ze in 2020 scheiden, maar hebben ze daarna weer gedated. Weer iets later was Leontine met John Huiberts. Ook dat ging uit. Verder is nog bekend dat ze nog steeds erg goed contact heeft met Marco Borsato, ze zien elkaar nog vaak en dat is niet alleen voor de kinderen. Die zien ze namelijk sowieso allebei vaak. Wie weet komt het ooit nog echt goed, of maken ze dit in ieder geval bekend.

Leontine Ruiters huis

Leontine Ruiters heeft na de scheiding met Marco Borsato een prachtig landhuis gekocht in Huizen. Het huis ziet er van buiten uit als een echt herenhuis en van binnen is het erg modern. Ook zit er een grote tuin bij waar Leontine lekker rustig kan genieten van de buitenlucht.

Nieuws

Hoe is het nu met Leontine Ruiters na vervolging Marco Borsato?

Hoe is het nu met Leontine Ruiters, voorheen Leontine Borsato, na de officiële vervolging van Marco? Laten we kijken!

Video: Geblinddoekte Leontine Borsato wordt betast

De prachtige Leontine Borsato gaat een heel spannend avontuurtje aan waarbij ze helemaal niks ziet...

Foto: Leontine geniet intens zonder Marco Borsato

Leontine Ruiters is haar beste leven aan het leven. Lekker even weg van Marco Borsato en alle drama in Nederland. De brunette is intens aan het genieten van lekker eten en het prachtige uitzicht op meiden vakantie..
Leontine Ruiters

Profiel

Geboortedatum: 10 december 1967
Sterrenbeeld: Boogschutter
Geboorteplaats: Naarden
Woonplaats: Huizen
Relatie: Ja, met Marco Borsato
Kinderen: Jada Borsato (dochter), Senna en Luca Borsato (zoons)
Beroep: Presentatrice
Instagram: De Instagram van Leontine Ruiters is @leontineborsato

Foto's

Leontine Ruiters
Leontine Ruiters