Hoe is het nu met… Iris Kroes?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie kent Iris Kroes nog? Het Harpmeisje won in 2012 het tweede seizoen van The Voice of Holland, maar kwam daarna in het bekende talentenshow-winnaarsvacuüm terecht. Een debuutalbum, een paar kleine hits en voor je ’t weet is het hele popsterrenavontuur alweer voorbij. Toch kan de Friese krullenbol acht jaar na haar ‘ontdekking’ nog goed leven van de muziek. Wie haar live wil zien, moet echter ook een cruiseticket betalen…

Harpmeisje Iris Kroes won op twintigjarige leeftijd The Voice. De droom van de piepjonge zangeres uit Team Marco Borsato kwam uit. Had je haar toen gezegd dat ze járen later haar brood zou verdienen met een wereldtoer op een cruiseschip?

Waarschijnlijk niet. Toch vaart Iris Kroes inmiddels al een paar jaar met de meest luxueuze cruiseschepen mee naar Azië, Noord- en Zuid-Amerika en zelfs Antarctica.

Lees ook: Heel veel moois bij The Voice

Gratis wereldreis

‘Gratis’ de wereld verkennen, en ’s avonds in de on-board nachtclub met je harp je mede-opvarenden vermaken. Klinkt als een mooi leventje, en dat is het waarschijnlijk ook. Wie de Instagram-feed van Iris een beetje doorspit, zal zien dat ze de afgelopen jaren op talloze verschillende exotische locaties geweest is. Tot het coronavirus uitbrak…

(lees verder onder foto)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iris Kroes (@iris.kroes) op

Iris Cruise

Iris en andere cruisezangers zitten nu, als ze niet nog steeds gedwongen op zee ronddobberen, net als de rest van de wereld ook thuis. Dat geldt ook voor Iris Cruise. In plaats van dat ze haar drijvende toer in Japan en Australië voort kon zetten, meerde ze weer in Nederland aan. Dat heeft voordelen: studiotijd!

Iris is Nederlandse Billie Eilish

Een tijdje geleden zat deze reisverslaafde harpiste in de Verenigde Staten, waar ze voor het eerst kennismaakte met 8D-muziek. Het audio-fenomeen, dat er bij dragers van koptelefoons voor zorgt dat je muziek om je heen ‘ervaart’, werd onlangs groot nieuws dankzij een 8D-remix van ’n Billie Eilish-liedje.

Dat kan ik ook, moest Iris gedacht hebben. Daarmee heeft ze een primeurtje te pakken: ‘Brigher Day’ is de eerste officiële 8D-song van Nederland. Een kleine preview vind je hier. Let op: koptelefoon vereist!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iris Kroes (@iris.kroes) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iris Kroes (@iris.kroes) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten