Hoe is het nu met GTST actrice Toprak Yalçiner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Twee jaar lang had Toprak Yalçiner een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met de actrice?

van 2012 tot 2014 speelde Toprak Yalçiner in de langstlopende soap van Nederland. In Goede Tijden, Slechte Tijden had ze de rol van Nuran Baydar. Nadat ze een tijdje uit de serie was verdwenen kwam ze heel even terug voor een kleine gastrol. Fans hoopten al gauw dat dit de triomfantelijke terugkeer zou zijn van Toprak, maar het bleef helaas bij een kleine rol. Maar Toprak heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Wat is er dan in de tussentijd met haar gebeurd?

Lees ook: Hoe is het nu met GTST-actrice Britt Scholte?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toprak Yalciner (@topraky)

Een leven na Goede Tijden, Slechte Tijden

Na haar tijd bij GTST speelde Toprak nog in vele films en series. De meest belangrijke daarvan is misschien wel Roodkapje: Een modern sprookje. In de moderne versie van het bekende sprookje van de gebroeders Grimm wordt het klassieke verhaal op eigentijdse wijze verteld. Toprak had niet een hele grote rol, maar groot genoeg om niet volledig uit het publieke oog te verdwijnen. Toch besloot een andere richting zich meer aan te dringen, namelijk die van de televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toprak Yalciner (@topraky)

Toprak in De Slimste Mens en Dance Dance Dance

Toprak deed mee aan verschillende televisieshows om een beetje in de spotlight te blijven. Zo zat ze onder andere in De Slimste Mens en de dans show Dance Dance Dance. Daar floreerde ze in strakke pakjes en met bijzondere moves. Zo zag je een hele andere kant van de actrice. Toprak als verleidster op het podium was nieuw voor velen. Maar toch beviel het avontuur Toprak erg goed.

Samen met Mats van der Sluijs

Slecht nieuws helaas voor alle mannen van Nederland. Toprak heeft al 7 jaar lang een relatie met Mats van der Sluijs. En hoewel de twee nog niet in het huwelijksbootje gestapt zijn, is het stel erg gelukkig. In 2018 kreeg het koppel samen een zoontje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toprak Yalciner (@topraky)

Grote zwangerschap schrik voor Toprak

Toprak is afgelopen jaar wel enorm geschrokken. Van de zomer dacht ze namelijk zwanger te zijn van haar tweede kindje. Helaas bleek het te gaan om een zogeheten mola-zwangerschap, een soort tumor in de b********r. Toprak overwon dit wel, maar of ze ooit nog een kindje kan krijgen is maar de vraag. Ondanks de traumatische ervaring blijft Toprak positief in het leven staan. Zonder de downs ook geen ups, aldus Toprak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toprak Yalciner (@topraky)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!