Hoe is het nu met GTST actrice Toprak Yalçiner

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Twee jaar lang had Toprak Yalçiner een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar wat is er eigenlijk gebeurd met de actrice?

van 2012 tot 2014 speelde Toprak Yalçiner in de langstlopende soap van Nederland. In Goede Tijden, Slechte Tijden had ze de rol van Nuran Baydar. Nadat ze een tijdje uit de serie was verdwenen kwam ze heel even terug voor een kleine gastrol. Fans hoopten al gauw dat dit de triomfantelijke terugkeer zou zijn van Toprak, maar het bleef helaas bij een kleine rol. Maar Toprak heeft in de tussentijd niet stilgezeten. Wat is er dan in de tussentijd met haar gebeurd?

Lees ook: Hoe is het nu met GTST-actrice Britt Scholte?
Een leven na Goede Tijden, Slechte Tijden

Na haar tijd bij GTST speelde Toprak nog in vele films en series. De meest belangrijke daarvan is misschien wel Roodkapje: Een modern sprookje. In de moderne versie van het bekende sprookje van de gebroeders Grimm wordt het klassieke verhaal op eigentijdse wijze verteld. Toprak had niet een hele grote rol, maar groot genoeg om niet volledig uit het publieke oog te verdwijnen. Toch besloot een andere richting zich meer aan te dringen, namelijk die van de televisie.

Toprak in De Slimste Mens en Dance Dance Dance

Toprak deed mee aan verschillende televisieshows om een beetje in de spotlight te blijven. Zo zat ze onder andere in De Slimste Mens en de dans show Dance Dance Dance. Daar floreerde ze in strakke pakjes en met bijzondere moves. Zo zag je een hele andere kant van de actrice. Toprak als verleidster op het podium was nieuw voor velen. Maar toch beviel het avontuur Toprak erg goed.

Samen met Mats van der Sluijs

Slecht nieuws helaas voor alle mannen van Nederland. Toprak heeft al 7 jaar lang een relatie met Mats van der Sluijs. En hoewel de twee nog niet in het huwelijksbootje gestapt zijn, is het stel erg gelukkig. In 2018 kreeg het koppel samen een zoontje.

Grote zwangerschap schrik voor Toprak

Toprak is afgelopen jaar wel enorm geschrokken. Van de zomer dacht ze namelijk zwanger te zijn van haar tweede kindje. Helaas bleek het te gaan om een zogeheten mola-zwangerschap, een soort tumor in de . Toprak overwon dit wel, maar of ze ooit nog een kindje kan krijgen is maar de vraag. Ondanks de traumatische ervaring blijft Toprak positief in het leven staan. Zonder de downs ook geen ups, aldus Toprak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!