Chantal Janzen houdt weer pyjama party: dit zijn de mooiste gasten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland is nog lang niet af van de slaapfeestjes van presentatrice Chantal Janzen. Zij komt namelijk keihard terug met haar programma Chantals Pyjama Party.

Klaar met je slaapverwekkende zaterdagavond? Mooi, want presentatrice Chantal Janzen presenteert binnenkort een nieuwe reeks van het programma Chantal’s Pyjama Party. En dat belooft alles behalve slaapverwekkend te worden. Na een veelbelovend eerste seizoen komt het programma met Nederlands leukste presentatrice eindelijk weer terug naar de buis. En Chantal ontvangt best wel wat interessante gasten op haar Pyjama Party.

Lees ook: 2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen
Anna Nooshin in bed

Een van de meest bijzondere gasten van het eerste seizoen van Chantal’s Pyjama Party is niemand minder dan Anna Nooshin. Samen met Chantal ging de nummer 1 vrouwelijke YouTuber van Nederland naar een heuse horror escaperoom. En dat was natuurlijk erg spannend voor beide vrouwen. Gelukkig werd er ook nog veel gelachen tussendoor. Gelukkig ook maar, want Anna is veels te gezellig om alleen maar te laten schrikken. Samen hadden de succesvolle vrouwen enorme schik. Wellicht dat Anna nog wel een keer terugkeert in het programma dus.
Emotionele momenten met Trijntje

Een andere bijzondere gast bij Chantal was zangeres Trijntje Oosterhuis. Voor Trijntje had Chantal een leuke, maar ook beetje ontroerende verassing geregeld. The Voice Kids-winnares Yosina Rumajauw kwam namelijk een liedje van Trijntjes vader zingen. En dat vond de zangeres best ontroerend. Chantal weet precies hoe ze bij haar gasten een gevoelige snaar kan raken, zonder gelijk een heel verdrietige draai er aan te geven. Na een heel mooi liedje was het weer tijd voor de orde van de dag.
Groepssessie met Chantal Janzen en Marlijn Weerdenburg

Ook voor haar gast Marlijn Weerdenburg had Chantal een leuke verassing in petto. Die mocht namelijk met een jeugdvriendin en oud-lerares een klankmassage-sessie bijwonen. En dat was best wel leuk om te zien. Nu is elke reden om naar Marlijn Weerdenburg te kijken natuurlijk een goede reden. Maar Chantal weet er dan nog ook een leuke draai aan te geven. Marlijn mag zeker een keer terugkomen.
Lekker op stap met Miljuschka Witzenhausen

Met Geraldine Kemper of ze gooit het over een andere hoek met bijvoorbeeld een Maan de Steenwinkel. Wie er ook in het programma beland, Chantal weet er vast wel een spannend pyjamafeestje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.