Hélène Hendriks wint prijs en poseert voor schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je wist het natuurlijk al langer, maar het is nu officieel, Hélène Hendriks is de vrouw van het jaar. En dat moet natuurlijk beloont worden. 

Het was een bevlogen jaar in de showbizz wereld. Indruk en impact maken leek moeilijker dan ooit. Toch waren er een aantal vrouwen die dat het afgelopen jaar aardig goed onder de knie hadden. En daarom mochten zij beloond worden met de Women of the Year awards. En tussen al die bijzondere vrouwen steekt een bekend gezicht er met kop en schouders bovenuit. Hélène Hendriks heeft namelijk ook een prijs in de wacht weten te slepen. En die neemt ze in ontvangst in een prachtige jurk, waar ze beeldschoon in uit komt. De prijs die Hélène in ontvangst nam bevestigt maar weer wat haar volgers en fans al heel lang weten; Hélène is absoluut een topvrouw!

Lees ook: Foto: Wordt dit de rol van Hélène Hendriks in nieuwe talkshow VI Vandaag?

Hélène Hendriks wint prijs voor ‘Rising Star’

Het gaat goed met de carrière van Hélène Hendriks. Langzaam kruipt de presentatrice uit de schaduw van het mannelijke trio van Derksen, Gijp en Genee en begint ze een naam op te bouwen binnen de mediawereld. Steeds meer producenten willen dat Hélène hun programma gaat presenteren. De prachtige blondine krijgt het er maar druk mee. En hoewel de meeste programma’s nog wel veel met sport en voetbal te maken hebben weet ze langzaam aan ook daarbuiten nieuwe, gave opdrachten te vinden. Hélène is dus absoluut een rijzende ster binnen het wereldje. Dat is erg knap, gezien de hoek van medialand waarin Hélène zich begeeft, voornamelijk gedomineerd wordt door mannen. Maar Hélène laat zich niet afschrikken en eist haar plaats met haar charmante manier van presenteren en haar gigantische kennis van zaken.

Hélène sleept weer een prijs in de wacht

Eerder werd ze al sportjournalist van het jaar, maar daar hield het niet op voor Hélène. Ze was nog niet trots op zichzelf. Het is niet zo dat ze, in haar woorden, wereld verbeterend werk doet. Het blijft entertainment. Maar het is wel een tak van sport waar ze graag in wilt groeien. Dus een prijs als de ‘rising star’ award is hopelijk genoeg reden voor Hélène om meer programma’s aan te pakken en door te ontwikkelen. Want meer Hélène Hendriks op je beeldscherm, dat wil iedereen.

Nieuwe uitdagingen voor Hélène

Er staan weer genoeg nieuwe uitdagingen klaar voor Hélène. Zo gaat ze binnenkort voor de eerste keer een quiz presenteren. In The Bettle nemen deelnemers het tegen elkaar op door vijf rondes lang voetbalvragen te beantwoorden, voetbalspellen uit te voeren en voorspellingen te doen voor de uitslagen van belangrijke wedstrijden. Hélène vindt het allemaal bijzonder spannend: “Ik ben geen Linda de Mol” spurt ze nog tegen. Maar de studiobazen zijn ervan overtuigd dat Hélène meer kan dan alleen wedstrijden verslaan, aangezien Hélène ook de programma’s The Big Balance en Mission Impossible mag presenteren. Wel kijkt Hélène altijd goed of een programma bij haar past. Bij The Bettle was dat vrij makkelijk, aangezien het alles met de voetbalwereld te maken heeft. De komende tijd ben je dus in ieder geval nog niet van de prachtige presentatrice af. En dat is natuurlijk geweldig nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!