Hélène Hendriks wint prijs en poseert voor schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je wist het natuurlijk al langer, maar het is nu officieel, Hélène Hendriks is de vrouw van het jaar. En dat moet natuurlijk beloont worden. 

Het was een bevlogen jaar in de showbizz wereld. Indruk en impact maken leek moeilijker dan ooit. Toch waren er een aantal vrouwen die dat het afgelopen jaar aardig goed onder de knie hadden. En daarom mochten zij beloond worden met de Women of the Year awards. En tussen al die bijzondere vrouwen steekt een bekend gezicht er met kop en schouders bovenuit. Hélène Hendriks heeft namelijk ook een prijs in de wacht weten te slepen. En die neemt ze in ontvangst in een prachtige jurk, waar ze beeldschoon in uit komt. De prijs die Hélène in ontvangst nam bevestigt maar weer wat haar volgers en fans al heel lang weten; Hélène is absoluut een topvrouw!

Lees ook: Foto: Wordt dit de rol van Hélène Hendriks in nieuwe talkshow VI Vandaag?

Hélène Hendriks wint prijs voor ‘Rising Star’

Het gaat goed met de carrière van Hélène Hendriks. Langzaam kruipt de presentatrice uit de schaduw van het mannelijke trio van Derksen, Gijp en Genee en begint ze een naam op te bouwen binnen de mediawereld. Steeds meer producenten willen dat Hélène hun programma gaat presenteren. De prachtige blondine krijgt het er maar druk mee. En hoewel de meeste programma’s nog wel veel met sport en voetbal te maken hebben weet ze langzaam aan ook daarbuiten nieuwe, gave opdrachten te vinden. Hélène is dus absoluut een rijzende ster binnen het wereldje. Dat is erg knap, gezien de hoek van medialand waarin Hélène zich begeeft, voornamelijk gedomineerd wordt door mannen. Maar Hélène laat zich niet afschrikken en eist haar plaats met haar charmante manier van presenteren en haar gigantische kennis van zaken.

Hélène sleept weer een prijs in de wacht

Eerder werd ze al sportjournalist van het jaar, maar daar hield het niet op voor Hélène. Ze was nog niet trots op zichzelf. Het is niet zo dat ze, in haar woorden, wereld verbeterend werk doet. Het blijft entertainment. Maar het is wel een tak van sport waar ze graag in wilt groeien. Dus een prijs als de ‘rising star’ award is hopelijk genoeg reden voor Hélène om meer programma’s aan te pakken en door te ontwikkelen. Want meer Hélène Hendriks op je beeldscherm, dat wil iedereen.

Nieuwe uitdagingen voor Hélène

Er staan weer genoeg nieuwe uitdagingen klaar voor Hélène. Zo gaat ze binnenkort voor de eerste keer een quiz presenteren. In The Bettle nemen deelnemers het tegen elkaar op door vijf rondes lang voetbalvragen te beantwoorden, voetbalspellen uit te voeren en voorspellingen te doen voor de uitslagen van belangrijke wedstrijden. Hélène vindt het allemaal bijzonder spannend: “Ik ben geen Linda de Mol” spurt ze nog tegen. Maar de studiobazen zijn ervan overtuigd dat Hélène meer kan dan alleen wedstrijden verslaan, aangezien Hélène ook de programma’s The Big Balance en Mission Impossible mag presenteren. Wel kijkt Hélène altijd goed of een programma bij haar past. Bij The Bettle was dat vrij makkelijk, aangezien het alles met de voetbalwereld te maken heeft. De komende tijd ben je dus in ieder geval nog niet van de prachtige presentatrice af. En dat is natuurlijk geweldig nieuws!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen.