Heleen van Royen zet zichzelf voor schut in beschamende video met Stefano Keizers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen heeft meegedaan aan een nieuwe theatershow van Stefano Keizers en dat leverde bijzondere beelden op.

Een bijzondere onthulling op Instagram

Volgers van Heleen van Royen werden onlangs verrast toen ze op haar Instagram een onverwacht beeld te zien kregen: een volledig onbedekte Stefano Keizers. Het incident deed de wenkbrauwen fronsen en liet haar volgers met verbazing achter.

Er waren nog meer bijzondere momenten uit de voorstelling

Tijdens de theatershow in Schouwburg De Maagd, waar ook andere bekende Nederlanders aanwezig waren, werden er door Stefano Keizers en vrienden wel heel bijzondere dingen gedaan. Blijkbaar was het soms de bedoeling was om zo min mogelijk kleren te dragen. Dat zie je ook terug op het podium, waar Stefano een aantal BN’ers in hun op het podium wist te laten paraderen. Dat gaf natuurlijk weer een flinke opschudding op social media. Heleen kreeg een hoop opmerkingen over zich heen van mensen die geen idee hadden waar ze in hemelsnaam naar aan het kijken waren. Heleen zonder shirt op podium was een bijzonder gezicht.

Volgers Heleen van Royen snappen er niks meer van

De video’s die Heleen van Royen deelt van de voorstelling roepen vooral verontwaardiging op bij haar volgers. Velen begrijpen niet wat ze nu in hemelsnaam aan het doen is. Het ziet er allemaal volstrekt willekeurig uit en wat er allemaal op het podium gebeurt lijkt een complete chaos te zijn. Het is een wonder dat er nog mensen zijn in de zaal die hiervan kunnen genieten. Want de video’s die van deze show verschijnen zijn ronduit bizar te noemen.

Het Einde van Stefano Keizers: Een Nieuw Begin als Donny Ronny

Stefano Keizers, het alter ego van cabaretier Gover Meit, heeft besloten te stoppen. Een tijdje geleden gaf Gover aan om afscheid te nemen van zijn bekende persona. Een drastische keuze natuurlijk. Hij omarmt nu de naam Donny Ronny als zijn nieuwe identiteit. Hij beschrijft deze verandering als een innerlijke rust die hij voorheen niet ervoer. Als dit nieuwe karakter staat hij dan ook zijn show “Bossen” op te voeren. Heleen van Royen is niet de enige bekende Nederlander die in de tour langskomt. Er zijn namelijk meer dan honderd BN’ers die zullen deelnemen. En dat is toch wel een indrukwekkende prestatie. Of ze allemaal zulke bizarre dingen meemaken als op de video die je hier kan zien, is nog maar de vraag.

Heleen van Royen is wel in voor avontuur

Voor veel van haar fans komt het redelijk onverwachts dat Heleen aan deze theatershow meedoet. Maar wie Heleen wat langer kent, zal erkennen dat het toch wel goed in haar straatje past. De schrijfster is altijd in voor avontuur in welke vorm dan ook. En ze is ook zeker niet bang om zichzelf te tonen aan een publiek. Dat zorgt er dus voor dat ze onverschrokken op het podium staat en zichzelf echt helemaal geeft. Met alle gevolgen van dien natuurlijk. Haar fans zijn in ieder geval flink verdeeld. Sommige van haar fans vinden het geweldig en anderen zijn niet zo enthousiast.

Meer van Heleen vindt je op Instagram

Op haar Instagram pagina vindt je nog veel meer mooie foto’s van de schrijfster en dat moet je als echte fan natuurlijk wel eventjes gezien hebben.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!