Heleen van Royen laat volgers watertanden met kittige foto vanuit slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen laat haar volgers watertanden door kittige outfit. Deze nieuwe foto van de prachtige schrijfster moet je gezien hebben.

Heleen van Royen laat haar volgers watertanden van plezier

De knappe schrijfster Heleen van Royen laat haar volgers smullen door haar recente Instagram story. Ze plaatste een ‘monday motivation’ video op haar story waarin ze een foto vanuit haar slaapkamer deelt. Hierin poseert ze op het nummer Roar van Katy Perry in een kittige outfit. Heleen is op de story te zien in een sportlegging met een zwarte sportbeha. Op deze foto is duidelijk te zien dat de uren in de sportschool niet voor niets zijn geweest. De 58-jarige schoonheid ziet er topfit uit. Lekker bezig Heleen! Met deze foto probeert ze zichzelf en haar volgers een extra motivatie boost te geven aan het begin van deze nieuwe week. Het is overduidelijk dat Heleen vandaag voor de ‘katachtige’ look gegaan is. Ze draagt een tijgerprintje, en het liedje dat ze erbij gezet heeft is qua songtekst ook toepasselijk!

Lees ook: Video: Heleen van Royen maakt vulgair tochtje op privéboot

De knappe schrijfster motiveert volgers met spannende plaatjes

Heleen is de laatste tijd veel bezig om haar volgers te motiveren en inspireren als het gaat om sporten. Ze post steeds vaker fitness content waarbij ze een motiverende quote of uitleg zet. Op deze manier probeert ze haar volgers te bereiken en te inspireren. Ze is ervan overtuigd dat wat zij bereikt heeft iedereen kan bereiken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt volgens haar is de discipline om het te doen. Wat een topper!

Heleen van Royen brengt nieuw boek uit

Naast het vele sporten van Heleen is ze ook druk allerlei andere dingen. Ze heeft ook weer een nieuw boek geschreven die binnenkort uitkomt. Het boek zal 7 september 2023 uitkomen en is een roman. Het boek zal gaan over een artiestenmanager die een gewaag plan bedenkt om haar talent te redden. Spannend! Het klinkt weer als een bijzonder boek van de heerlijke schrijfster. Het ultieme leesvoer voor op je nachtkastje, naast je foto van de knappe dame zelf natuurlijk.

Heleen van Royen waagt zich aan shoot

Om haar nieuwe boek te promoten doet Heleen een shoot. Deze shoot is bedoeld als promotiemateriaal bij haar interview in het magazine De Linda. Er worden meerdere bedekte foto’s gemaakt die afgewisseld worden met gewaagdere foto’s. Zo is ze in het korte behind the scenes-filmpje te zien in verschillende outfits. Zo poseert ze in een strakke body en alleen een jasje waarin ze haar voorzijde bedekt met haar handen. Het filmpje wordt afgesloten met een shot waarin ze te zien is in een topje dat mooi diep uitgesneden is. Hierin is nogmaals te zien  dat de blondine trots is op haar en dit graag aan haar fans en volgers laat zien. Ben jij ook benieuwd naar het eindresultaat?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.