Willy’s Angels

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na jaren van afwezigheid keert Charlie’s Angels terug op het witte doek. Hannah Hoekstra heeft daarin een bescheiden rol, zo zegt ze zelf in het Algemeen Dagblad. Mocht onze Koning Willy Angels nodig hebben, dan zal haar rol groter zijn dan in de Amerikaanse versie.

Hannah Hoekstra hoefde in de Hollywood-productie nog niet te rekenen op een hoofdrol. De 32-jarige actrice, die twee Gouden Kalveren op haar naam heeft staan, speelt naar eigen zeggen een ‘bescheiden rol’ in de productie.

Kristen Stewart, Ella Balinska en Naomi Scott zijn de grote sterren van de jongste versie van Charlies Angels, die begin januari in de bioscoop zal verschijnen. Ondanks haar engelachtige voorkomen moest Hannah genoegen nemen met de rol van secretaresse Ingrid.

Duivelse Chantal Janzen

Nu hebben we als Nederland natuurlijk niets aan vrouwen die Amerikaanse kroonstukken beschermen. Sterker nog: als onze Koning zijn Angels mocht kiezen, zou hij ongetwijfeld Hannah in zijn team hebben. De vraag is dan meer: wie zouden er náast Hannah in die productie staan?

De vrouw die we in ieder geval niet zullen zien, heet Chantal Janzen. De ‘grappigste vrouw van Nederland’ heeft onlangs haar monopolie op tv-showpresentatie uitgebreid naar het Eurovisie Songfestival. Hoewel ze met haar looks ongetwijfeld oogstrelend zou zijn in zo’n strak spionnen-pakje, moeten we er rekening mee houden dat Chantal naast haar RTL-werk en het Songfestival geen tijd meer heeft om de Nederlandse filmindustrie te gaan domineren.

Angel ‘Killerbody’ Fajah

Eigenlijk bestaat er maar éen zekerheid over de dame die ook bij Willy’s Angels hoort. Dat is natuurlijk Miss Killerbody, Fajah Lourens. En dan te beseffen dat dit niet eens haar grootste pluspunt is! Dat Fajah een ster is in het verkopen van haar , wist je natuurlijk al, maar vooral haar kookboekkunsten lijken onmisbaar in Willy’s strijd tegen de vetvulkaan die op zijn romp rust.

Angel ‘Oranje Onder’ Meis

Om het laatste lid van zijn team te strikken, zal Willy de landsgrenzen over moeten steken. De Duitsers hebben Sylvie Meis inmiddels in hun braadworsten gesloten, Sylvie vindt de Duitse pers ook een stuk aardiger dan de Nederlandse journalisten én gaf aan dat ze niet zo veel meer te zoeken had in ons kleine Kikkerlandje. We zijn dan wel van Duitschen bloed; als onderdeel van Willy’s Angels wordt het bij Sylvie ongetwijfeld weer oranje boven. Helemaal als dat betekent dat er weer een rijkaard – nee, niet die oud-voetballer – leeggetrokken kan worden.

Angel ‘Altijd Onherkenbaar’ Janssen

De derde en laatste kandidaat loopt sinds kort rond als incognito-browserpagina. Na haar facelift herkent niemand Famke Janssen namelijk meer, en die anonimiteit geeft haar de kans om meer aanslagen te voorkomen dan de AIVD. Wel één probleem: Famke heeft zowel rollen als goodwoman als badgirl gespeeld. Het is dus vooral de vraag waar haar kop naar staat op het moment dat Willy haar in vertrouwen neemt.

Koningin Kroonjuweel

De vraag is dus: welk kroonjuweel gaan ze beschermen? Dat is Willy’s Opperengel, Zijne Koninklijke Ruggengraat, Hollands beschermer tegen ‘een beetje domme dingen’. We hebben het natuurlijk over Maxima, die ook zonder problemen in Willy’s Angels plaats had kunnen nemen. Maar goed: als Willy zijn baard afzet en Maxima ziet zijn werkelijke gezicht voor haar ogen heeft, kan Willy wellicht alle hulp gebruiken om haar binnenboord te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...