Half ontklede Jutta Leerdam laat zich optimaal verwennen door Jake Paul

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Je kunt veel van Jake Paul zeggen, maar niet dat hij ‘onze’ Jutta Leerdam als vuil behandelt! Sterker nog, de blonde schaatsster lijkt op elk mogelijk moment enorm verwend te worden door de steenrijke Amerikaan…

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam wordt enorm in de watten gelegd door haar vriendje Jake Paul. Dat kunnen we zien in een recente post van de blondine. Maar dan reageert ze zelfs op een comment die wordt geplaatst!

Jutta Leerdam is goed verwend door Jake Paul

Schaatsster Jutta Leerdam heeft al een tijdje een relatie met bokser Jake Paul. In haar recente post kunnen we goed zien dat hij haar enorm aan het verwennen is! Op de foto is te zien dat ze zich bevindt op vakantie-eiland St. Barth, in een luxe resort. Naast Jutta staat een prachtige en peperdure Christian Dior-tas prominent in beeld. Jake Paul weet wel hoe hij zijn blonde vriendin blij kan maken. Jutta krijgt veel positieve reacties op haar post waarin ze er prachtig uitziet en wordt aangemoedigd om te genieten van haar vakantie. Ook haar volgers hebben door dat Jutta echt álles krijgt van Jake: ‘Hij verwent je te veel!’, roept iemand in de comments. Jutta weet hoe dit soort foto’s overkomen, en reageert dan ook: ‘dat klopt’.

Jutta Leerdam doet ook iets terug

Maar Jutta ontvangt niet alleen, ze geeft natuurlijk ook graag terug. Ze doet dat het liefst met haar prachtige looks! Op de foto draagt ze een klein topje en een broek waar je doorheen kunt kijken. Zo weet Jutta goed hoe ze haar vriendje kan belonen voor alles wat hij voor haar doet.

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben elkaar goed beet

Jutta Leerdam heeft een relatie met Jake Paul

De relatie van Jutta Leerdam en Jake Paul gaat nog steeds hartstikke goed. Ze zijn nu dan ook al langer dan een jaar samen. Ook al zijn ze niet altijd samen doordat Jake vaak in Amerika is en Jutta in Nederland blijven de twee elkaar opzoeken en gaan ze in de rustige dagen graag samen op een date of gaan ze zelfs samen op vakantie naar tropische landen. Ook met feestdagen en verjaardagen proberen ze samen te zijn. Wanneer dat niet lukt hebben ze natuurlijk veel contact met elkaar door te bellen, appen en door te videobellen dat ze elkaar alsnog kunnen zien.

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram

Wil je nu nog meer zien van de prachtige schaatsster Jutta Leerdam? Dan moet je even kijken op haar Instagram account. Daar heeft de blondine namelijk nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!