Jade Anna deelt foto zonder broek vanuit kleedhokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna mag dan wel vaker onthullende plaatjes delen, met dit broekloze kiekje doet ze al haar volgers versteld staan! 

De Instagram van influencer Jade Anna staat bomvol overheerlijke plaatjes en onthullende fotootjes. En gelukkig ook maar! Jade Anna is nou eenmaal een verwenning om naar te kijken! Je gaat ons dan ook echt niet horen klagen dat we meer van haar te zien krijgen. Maar zelfs dan viel na deze recente post onze mond toch echt wel open. Want zo’n intiem kijkje achter de schermen hebben we nog niet eerder gezien!

Jade Anna shockeert volgers met half-aangekleed kijkje in haar pashokje

Het leven en van Jade Anna komt wel vaker onder de aandacht. En wij snappen dat volkomen. Van deze heerlijke shots wil je natuurlijk niets missen! Zie alleen deze recente post maar. Jade Anna verwent haar fans namelijk met een stel plaatjes van haar recente zonvakantie en maakt het daarbij flink wild. Vooral het tweede fotootje deed haar volgers echt versteld staan! Logisch ook. Dat je al je kleding uittrekt in je pashokje is namelijk logisch, maar dat vastleggen en op social media delen doen wellicht niet veel mensen. Al hoor je ons natuurlijk echt niet klagen! Hoe meer we zien van Jade Anna haar spectaculaire figuur hoe beter, toch? En in dit heerlijke plaatje krijg je ook flink wat te zien.

Jade Anna heeft moeite met kleding op spannende foto

Jade Anna poseert namelijk zonder broekje in haar kleedkamer. En daarbij laat de beeldschone influencer helemaal niets aan de verbeelding over. Het loeistrakke topje dat ze er bij draagt valt bijna beter te omschrijven als een badpakje dan een shirtje voor hoe weinig het bedekt. Zo weet het shirtje nog nét aan haar boezem te blijven hangen en wordt het ook beneden flink strak getrokken. Werkelijk, je krijgt echt alles te zien! Gelukkig valt daar ook behoorlijk wat te smullen, natuurlijk. Zo pronkt Jade Anna met haar gespierde billen en valt over haar royale borstkas ook heel wat te zeggen. En zo lijken haar fans er ook over te denken! Die zijn namelijk helemaal door het dolle heen. Zo barsten de comments van de verliefde emoji’s en wil iedereen weten waar ze het hete setje vandaan heeft. Al is dat niet het enige waar fans over praten…

Jade Anna onder vuur na extreem vakantiegedrag

Zo hebben fans van Jade Anna ook flink wat te zeggen over de recente vakanties van de knappe influencer. En dan met name dat ze nog amper thuis lijkt te zijn! Jade Anna lijkt zich daar zelf ook wel van bewust. Zo schrijft ze bij het heerlijke set kiekjes dat ze eindeloos aan het wandelen en winkelen is. Toch valt dat bij haar fans ook in het verkeerde keelgat. “We zien hier een meid die voor t eerst op vakantie gaat. Amazing.”, reageert één cynische fan. En daar lijkt hij niet de enige in te zijn. Want ook de andere posts van Jade Anna staan behoorlijk wat pissige reacties onder. Of het uit jaloezie is of zorgen om het klimaat zeggen ze er niet bij, maar het regelmatige vakantie-vieren van Jade Anna wordt niet alleen maar gewaardeerd. Al zijn we wel allemaal groot fan van de bloedhete plaatjes, natuurlijk.

Zijn Jade Anna en Gio Latooy weer een stel?

Jade Anna en Gio Latooy zijn wellicht het bekendste stel van de Nederlandse influencer-wereld. Ze zijn dan ook lastig te missen! Zeker de fans van Jade Anna zijn altijd erg nieuwsgierig naar het liefdesleven van hun favoriete influencer. Je moet natuurlijk weten of je nog een kans hebt, toch? Toen het stel dan ook publiekelijk uit elkaar ging geruime tijd geleden was het bij een deel van haar fans dan ook feest. Maar of dat nog zo gebleven is? De geruchten gingen namelijk al weer een tijdje de ronde, maar het is nou ook officieel. Gio en Jade Anna zijn weer een stelletje! Daarom mogen we nou ook weer regelmatig van het koppel genieten op Jade Anna’s Instagram. Toch zullen er zeker fans zijn die de hoop hoog houden. Alles kan stuk, toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!