Gesloopte Puck Moonen deelt foto met magisch uitzicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft haar laatste training camp van het jaar overleeft en eindigt haar barre tocht op een plek met een magisch uitzicht. 

Puck Moonen is niet alleen de knapste wielrenster van Nederland, maar ook nog de sporter met de meeste toewijding. Dat kan je wel zien aan haar agenda de laatste week van het jaar. Waar de meeste mensen bezig zijn met hun inkopen voor de feestdagen is Puck eigenlijk alleen maar bezig met trainen. Hetzelfde eigenlijk wat ze al een heel jaar aan het doen is. Puck is praktisch gemaakt van motivatie op dit punt. Er zijn maar weinig sporters van Puck haar kaliber. Boven op een berg legt ze de laatste etappe van haar training camp af. Daar kijkt ze terug op een mooi periode, terwijl ze uitkijkt over een van de mooiste landschappen die ze ooit gezien heeft.

Lees ook: Puck Moonen laat nieuwste hype zien op gevaarlijke foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck haar flesje en haar benen beginnen op nieuwe foto op elkaar te lijken

Ze is helemaal kapot, maar Puck heeft vol trots de laatste loodjes van haar training camp afgerond. Haar benen voelen echter na al die vele kilometers wel aan als cement. lood en lood zwaar zijn ze. Ze zijn net als de leeg geknepen fles die Puck over haar gezicht heen giet helemaal op. Puck heeft alles gegeven van zichzelf en dat begint nu een klein beetje zijn  tol te eisen. Puck kan niet meer. Maar wel is ze voldaan en trots. Want ze kan zeggen dat ze tot het bittere einde van dit rare jaar aan zichzelf heeft kunnen werken en zichzelf heeft kunnen verbeteren. En er zijn maar weinig sporters die zo ver gaan voor hun sport. Dat maakt van Puck een bijzondere dame. Ze is buitengewoon knap, heeft een conditie waar je u tegen zegt en heeft het beste doorzettingsvermogen van Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook op haar laatste ochtend was Puck vol goede moed

Tot op de laatste ochtend bleef Puck zichzelf helemaal in het zweet werken om er beter uit te komen. Puck is helemaal geobsedeerd met snelheid. Ze is continu bezig met sneller worden, sterker worden en een betere tijd neerzetten. Ten koste van alles. Of ze daar nu vrienden, familie, feestjes of de feestdagen voor opzij moet zetten. Natuurlijk krijgt Puck daar ook een hoop mooie ervaringen voor terug. De weken dat ze bezig was met haar training camp zijn momenten waar ze nog jaren met veel plezier op terug zal kijken. Voor Puck gaat het allemaal om de beste worden. Aan dat doel heeft ze dit training camp absoluut kunnen werken. Sterker nog, er zijn genoeg mensen met verstand van zaken die Puck nu al als de allerbeste aanwijzen. Het duurt nog even voor Puck zich mag bewijzen, maar tot die tijd zal ze blijven trainen om de beste ter wereld te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvana IJsselmuiden geniet van zon in luchtig zomerjurkje

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk dagje gehad op het water. En natuurlijk neemt ze haar volgers gezellig mee op dit avontuur. 

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op!