Foto: Zangeres Lisa van OG3NE stapt in slechts een handdoekje de douche uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa van OG3NE houdt haar volgers graag op de hoogte van haar plannen elke dag. Maar deze keer doet ze dat wel op een hele manier.

Zangeres Lisa van OG3NE deelt nieuws in slechts een handdoekje

Zangeres Lisa van OG3NE laat haar volgers weten op haar instagramstory dat ze een leuke dag tegemoet gaat. Aan de foto te zien heeft de blondine vlak daarvoor heerlijk genoten van een welverdiende douche. Ze heeft namelijk op de foto alleen een handdoekje om. Dit levert dan toch wel interessante beelden op en dat op een interessante dag voor de zangeres. Als bijschrift op de foto zet ze neer, “Gonna be an interesting day”. Wat er zo interessant is aan haar dag deelt ze niet, maar ze maakt haar volgers er wel nieuwsgierig door. Ondanks dat haar volgers niet weten wat ze gaat doen kunnen ze wel genieten van de beelden van Lisa in slechts een handdoekje. Dat is ook zeker wat waard!

Zangeres Lisa van OG3NE geniet op een boot

Lisa is heerlijk aan het vertoeven in Frankrijk, net onder Parijs. Dit deelt ze dan ook graag met haar volgers aan de hand van een Instapost. De blondine is heerlijk aan het genieten op het water terwijl ze de zon op haar gezicht voelt. Deze foto levert ook voor haar volgers leuke beelden op. Ze draagt op de foto namelijk een mooie laag uitgesneden top. Hierdoor kan iedereen meegenieten van haar “vriendinnen”. Dat is toch een mooi uitzicht! De foto is genomen op een prachtige locatie waarbij er op de achtergrond een Frans dorpje te zien is. Aan de hand van deze foto kunnen we wel concluderen dat Lisa optimaal aan het genieten is van haar vakantie in Frankrijk. Haar volgers kunnen in de reacties dan ook niet veel anders dan complimenten uitdelen aan de knappe blondine. Veel van haar volgers wensen haar een fijne vakantie. Daarnaast zijn er veel volgers die haar complimenten geven over hoe mooi ze de foto vinden en hoe knap ze de zangeres vinden.
Zangeres Lisa van OG3NE geniet van Oranje leeuwinnen in wel heel strak topje

Lisa was samen met haar zusjes te gast bij de wedstrijd van de Nederlandse voetbaldames tegen Engeland. Zij mochten voorafgaand aan de wedstrijd het volkslied zingen in het stadion. Voor deze gelegenheid had ze wel een heel strak topje uitgekozen. Haar “vriendinnen” knalde er nog net niet uit. Dit topje leverde dan ook wel hele mooie beelden op voor haar volgers. Er werd voor haar volgers weinig aan de verbeelding over gelaten. Genieten! Hier zullen haar fans dan ook wel optimaal van genieten. Onder haar foto krijgt ze verschillende complimenten van haar volgers. Als eerste vinden haar fans dat ze er prachtig uit ziet in deze outfit. Daarnaast vinden ze ook dat ze het volkslied prachtig gezongen heeft. Dat is nou altijd mooi om te lezen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!