Foto: Yolanthe Cabau geniet van schitterend uitzicht met knalgeel attribuut

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen zet zich volledig in voor een gezondere leefstijl. Ze heeft nu waterflessen laten maken om mensen meer water te laten drinken.

Yolanthe is apetrots op haar nieuwe waterflessen in opvallende kleuren. Iedereen weet dat Yolanthe al jaren haar volgers aanspoort om beter en gezonder te gaan leven. En meer water drinken is een essentieel onderdeel van een gezondere leefstijl. Maar water ziet er altijd zo saai uit. Daar kan je niet mee voor de dag komen. Dus moest Yolanthe daar iets aan doen. Haar oplossing? Hippe waterflessen, zodat je altijd voor de dag kan komen met jouw flesje water. Zo leef je gezond en zie je er ook nog eens erg leuk uit. En om dat te bewijzen neemt Yolanthe haar nieuwe flessen mee op een wandeling in de heuvels van Los Angeles. Daar imponeert ze vriend en vijand met haar nieuwe waterdragers.

Lees ook: Yolanthe Cabau beleeft spicy sportsessie op foto met bekende BN’er
Yolanthe bewijst met mooie foto dat iedereen gezond kan leven

Met haar mooie foto’s bewijst Yolanthe dat iedereen een gezondere leefstijl aan kan nemen. Het is niet moeilijk om beter te eten en meer water te drinken. En een beetje sporten daarbij moet ook nog wel lukken. Als Yolanthe, met haar drukke schema vol spannende plannen, dat kan, dan moet het jou ook lukken. Dat is in ieder geval het idee. Voor het extra beetje motivatie blijft Yolanthe gewoon leuke foto’s van zichzelf plaatsen op haar social media kanalen. Zo kan je continu worden herinnert wat sporten en gezond eten met je doet. Yolanthe is een prachtige vrouw, maar ze werkt wel keihard om ervoor te zorgen dat ze zo mooi blijft. En dat is natuurlijk, aan de foto’s te zien, een goede zaak. Yolanthe moet misschien wat harder werken om haar in topconditie te houden, maar het resultaat is verbluffend. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen in Nederland die er zo ongelooflijk goed uit zien als Yolanthe Cabau.
Yolanthe maakt de heuvels van Los Angeles onveilig

Met haar waterfles standaard op zak, maakt Yolanthe de heuvels van Los Angeles onveilig. Elke dag rent ze daar tussen de struiken en zanderige heuvelruggen, met natuurlijk het meest iconische uitzicht dat er bestaat. Tussen de Hollywood Hills doet Yolanthe elke ochtend haar rondje lopen. Yolanthe heeft wat dat betreft natuurlijk de star power om zich tussen de andere bekende mensen in Los Angeles te begeven. Het prachtige model met de lange bruine haren kan prima meedraaien in LA, een stad waar het merendeel van de bevolking er uit ziet alsof ze fotomodel zijn. Waar een deel van de mensen in os Angeles kiezen voor plastische chirurgie, probeert Yolanthe nog voornamelijk op de ouderwetse manier, met veel trainen en gezond leven, haar in balans te houden. En dat gaat haar goed af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...