Yolanthe Cabau geniet intens in opvallende gifgroene jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We hadden niet verwacht dat een gifgroene kleur Yolanthe Cabau zó goed zou staan. De presentatrice draagt een opvallende jurk op een foto en heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

Volgens verschillende roddelbladen en de media heeft Yolanthe Cabau de afgelopen tijd vaak een nieuwe vriend gehad. Er gaan veel roddels rond over het liefdesleven van de Nederlandse actrice en presentatrice. Telkens wordt Yolanthe weer gekoppeld aan een andere bekende Nederlander waar ze zogenaamd een relatie of romance mee heeft, maar deze foto bewijst toch echt dat de actrice gewoon single is. Yolanthe Cabau zou zich namelijk niet zo erg uitsloven op Instagram als ze echt een vriend zou hebben. Ze draagt namelijk een opvallend strakke jurk op de foto en poseert daarin wel heel verleidelijk. Het lijkt alsof de actrice intens aan het genieten is in de jurk, want ze neemt zelfs een momentje om haar ogen dicht te doen. Dat Yolanthe helemaal in haar element is met de jurk aan is wel duidelijk. Niet alleen de gifgroene jurk maakt de foto oogverblindend, de schoonheid van de presentatrice heeft daar het grootste aandeel in.

De gifgroene jurk op foto van Yolanthe Cabau weert mannen af

Het liefdesleven van Yolanthe wordt de laatste tijd wel heel spannend gemaakt door de media, maar blijkt toch niet zo interessant te zijn. De presentatrice heeft in een column voor tijdschrift Grazia geschreven over de geruchten die rondgaan. Normaal kan Yolanthe de geruchten aan zich voorbij laten gaan of erom lachen, maar dit keer wilde ze haar kant van het verhaal duidelijk maken aan het publiek. Vooral de geruchten over een romance tussen de presentatrice en haar vriendin Jasmina wilde ze ontkrachten. Er gaan namelijk al lang geruchten rond dat Yolanthe en een van haar vriendinnen een relatie zouden hebben. Nadat ze dat in een interview duidelijk maakte dat de twee alleen goed bevriend zijn kreeg Yolanthe nog meer over zich heen, want de roddelkranten maakte ervan dat ze “eromheen draaide”. Daar was Cabau helemaal niet blij mee, maar ze kan het gelukkig wel loslaten. Als we de actrice mogen geloven heeft ze op dit moment geen relatie. “Op het moment dat ik de ware liefde gevonden heb, ben ik de eerste die dat met de wereld deelt.”, verzekerd Yolanthe het Nederlandse publiek…

Lees ook: Yolanthe Cabau laat zien hoe flexibel ze is op hypnotiserende foto

Wie pikt Yolanthe langs de kant van de weg op?

Als Yolanthe iets op Instagram plaatst zorgt ze ervoor dat alles aan de foto klopt. Als je goed naar de foto kijkt heeft ze over alle details nagedacht. Natuurlijk is de strakke gifgroene jurk de ‘eye-catcher’ van de foto, maar de rode lipstick zorgt ervoor dat het plaatje compleet is. Zelfs de sieraden lijken een onderliggende betekenis te hebben. In het thema van de gifgroene jurk draagt de presentatrice namelijk ook nog eens slangen oorbellen. Toch is over een ding wat minder goed nagedacht en dat is de locatie. Zou Yolanthe helemaal naar de middle of nowhere zijn gereden om daar een foto te maken? Ze staat langs een lange onverharde weg en op de tweede foto poseert ze op het gras. Het terrein lijkt wel heel afgezonderd, dus misschien dat de actrice nog een lift naar huis nodig heeft. Zou ze, ondanks de afwerende gifgroene jurk, toch nog opgehaald worden?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.