Foto: Vivian Hoorn laat jurkje van haar achterste afglijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bloedmooi model Vivian Hoorn laat heel terecht zo veel mogelijk van haar heerlijke lijf zien op camera, maar met dit jurkje overtreft ze zich toch.

Creatief ondernemer, influencer, model… Vivian Hoorn kan het allemaal. Op haar razend populaire Instagram combineert de beeldschone brunette onthullende fashionshoots met Brabantse humor en een heerlijke dosis zelfliefde. En terecht ook, wie zou niet van zo’n heerlijke vrouw houden. Vivian toont haar geweldige curves en nog betere assets regelmatig in de mooiste kiekjes, en ook deze fotoshoots flikt ze het weer. Dat de jurk een split tot aan haar middel heeft helpt natuurlijk wel mee.

Vivian Hoorn showt alle rondingen in onthullende vakantiefoto’s

Als model en influencer kunnen we van Vivian Hoorn heel wat heerlijke plaatjes verwachten. De 29-jarige social media koningin heerst over de beste body shots, en terecht. Vivian houdt van zichzelf zoals elke vrouw dat zou moeten en schuwt dan ook niet voor onthullende fotoshoots in zéér karige outfits. Als fashionista houdt ze het natuurlijk wel classy. In deze fotoshoot kunnen we allemaal meegenieten van killer combinaties van zwarte strakke jurken met een split waar je U tegen zegt. In het zonnige Italië geniet Vivian optimaal van de warmte én de lokale fashion en laat haar broek meteen in de kast liggen.

Een cadeautje voor de volgers van Vivian Hoorn

De hete fotoshoot lijkt een cadeautje voor haar volgers te zijn. De foto’s hebben duizenden likes verzameld in luttele uren en wij zijn het helemaal met ze eens. De knappe brunette zien we in een onthullende zwarte jurk met een split tot werkelijk waar over haar heupen.  Met zwoele blik en volle lippen is Vivian een plaatje voor de tijden en weet ze haar volgers bijna door het scherm heen te verleiden. Ons hart is in ieder geval flink aan het kloppen. Ook in de tweede foto zet het bloedmooie model haar beste beentje voor. Letterlijk ook, want je kan je ogen niet van de heerlijke curves afhouden.

Vivian Hoorn skipt in bloedhete fotoshoot

Voor de scherpe fans van Vivian Hoorn zal ook iets anders opvallen aan de vurige foto’s! In een pose showt Vivian haar heerlijke benen en geeft meteen een glimps in wat ze onder de geweldige jurk draagt: niets. Voor het bloedmooie model gaat fashion voor alles en als je je benen zo op beeld zet past daar natuurlijk niet bij. Ons hoor je absoluut niet klagen! En gelukkig voor ons slaat de knappe brunette wel vaker over. Zo postte ze ook een bloedhete badkamer foto waarin we van Vivian kunnen genieten in enkel een badjas. En het zou Vivian niet zijn als ze niet een beetje met haar volgers speelt. De jas is namelijk verre van dichtgeknoopt en ligt ook duizelingwekkend laag op haar schouders. De combinatie geeft inkijk tot aan haar navel, en kijken doen we allemaal.

Vivian Hoorn zet fantastisch lijf centraal in heerlijke -shots

Gelukkig is dit nog niet het einde! Vivian Hoorn heeft een reputatie opgebouwd voor fantastische vakantiefoto’s, dus we hebben nog wat om naar uit te kijken. Het 29-jarige model vertoeft momenteel in het zonnige Sicilië en een paar hete zwembad-shoots zijn dus wel te verwachten. Van haar vorige zonvakanties hebben we in ieder geval allemaal mee kunnen genieten. Het heerlijke model plaatste namelijk een paar vurige foto’s in piepkleine zwemkleding. Een latere shot showt dat ze bijna uit haar rokje knalt in het fantastische setje. Die billen kun je natuurlijk niet bedekt houden. En wat zijn we daar blij mee!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!