Foto: Vivian Hoorn laat jurkje van haar achterste afglijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bloedmooi model Vivian Hoorn laat heel terecht zo veel mogelijk van haar heerlijke lijf zien op camera, maar met dit jurkje overtreft ze zich toch.

Creatief ondernemer, influencer, model… Vivian Hoorn kan het allemaal. Op haar razend populaire Instagram combineert de beeldschone brunette onthullende fashionshoots met Brabantse humor en een heerlijke dosis zelfliefde. En terecht ook, wie zou niet van zo’n heerlijke vrouw houden. Vivian toont haar geweldige curves en nog betere assets regelmatig in de mooiste kiekjes, en ook deze fotoshoots flikt ze het weer. Dat de jurk een split tot aan haar middel heeft helpt natuurlijk wel mee.

Vivian Hoorn showt alle rondingen in onthullende vakantiefoto’s

Als model en influencer kunnen we van Vivian Hoorn heel wat heerlijke plaatjes verwachten. De 29-jarige social media koningin heerst over de beste body shots, en terecht. Vivian houdt van zichzelf zoals elke vrouw dat zou moeten en schuwt dan ook niet voor onthullende fotoshoots in zéér karige outfits. Als fashionista houdt ze het natuurlijk wel classy. In deze fotoshoot kunnen we allemaal meegenieten van killer combinaties van zwarte strakke jurken met een split waar je U tegen zegt. In het zonnige Italië geniet Vivian optimaal van de warmte én de lokale fashion en laat haar broek meteen in de kast liggen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Een cadeautje voor de volgers van Vivian Hoorn

De hete fotoshoot lijkt een cadeautje voor haar volgers te zijn. De foto’s hebben duizenden likes verzameld in luttele uren en wij zijn het helemaal met ze eens. De knappe brunette zien we in een onthullende zwarte jurk met een split tot werkelijk waar over haar heupen.  Met zwoele blik en volle lippen is Vivian een plaatje voor de tijden en weet ze haar volgers bijna door het scherm heen te verleiden. Ons hart is in ieder geval flink aan het kloppen. Ook in de tweede foto zet het bloedmooie model haar beste beentje voor. Letterlijk ook, want je kan je ogen niet van de heerlijke curves afhouden.

Vivian Hoorn skipt ondergoed in bloedhete fotoshoot

Voor de scherpe fans van Vivian Hoorn zal ook iets anders opvallen aan de vurige foto’s! In een pikante pose showt Vivian haar heerlijke benen en geeft meteen een glimps in wat ze onder de geweldige jurk draagt: niets. Voor het bloedmooie model gaat fashion voor alles en als je je benen zo op beeld zet past ondergoed daar natuurlijk niet bij. Ons hoor je absoluut niet klagen! En gelukkig voor ons slaat de knappe brunette wel vaker ondergoed over. Zo postte ze ook een bloedhete badkamer foto waarin we van Vivian kunnen genieten in enkel een badjas. En het zou Vivian niet zijn als ze niet een beetje met haar volgers speelt. De jas is namelijk verre van dichtgeknoopt en ligt ook duizelingwekkend laag op haar schouders. De combinatie geeft inkijk tot aan haar navel, en kijken doen we allemaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Vivian Hoorn zet fantastisch lijf centraal in heerlijke badkleding-shots

Gelukkig is dit nog niet het einde! Vivian Hoorn heeft een reputatie opgebouwd voor fantastische vakantiefoto’s, dus we hebben nog wat om naar uit te kijken. Het 29-jarige model vertoeft momenteel in het zonnige Sicilië en een paar hete zwembad-shoots zijn dus wel te verwachten. Van haar vorige zonvakanties hebben we in ieder geval allemaal mee kunnen genieten. Het heerlijke model plaatste namelijk een paar vurige foto’s in piepkleine zwemkleding. Een latere shot showt dat ze bijna uit haar rokje knalt in het fantastische setje. Die billen kun je natuurlijk niet bedekt houden. En wat zijn we daar blij mee!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...