Foto: Schaars geklede Lisa van OG3NE maakt selfie voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Lisa van OG3NE verwent volgers met mirror-selfie waar ze alleen in voor de camera staat geposeerd! 

Lisa van OG3NE deelt erg gedurfde selfie

Lisa Vol, één van de zangeressen van de Nederlandse meidengroep OG3NE heeft onlangs een selfie voor de spiegel gemaakt, waarbij ze schaars gekleed was en haar liet zien. En haar volgers hebben super positief gereageerd op de foto! Ze spreken allemaal vol lof over de blondine en haar prachtige kiekjes. Er zijn een aantal mensen die kritiek hebben geuit op de foto en vinden dat het ongepast is om dit soort foto’s te plaatsen. Maar aan de andere kant is het ook belangrijk om te respecteren dat iedereen het recht heeft om hun op hun eigen manier te laten zien en dat het niet aan anderen is om te bepalen wat wel of niet gepast is. Het is goed om te zien dat Lisa veel steun krijgt van haar fans en volgers. En ook dat Lisa Vol zo goed in haar eigen vel zit dat ze onderstaande foto’s durft te delen op haar Instagram want daar zijn er niet zoveel van!

Lees ook: Foto: OG3NE-zusjes maken enorme indruk met spannende topjes

Lisa draagt zwart jurkje met leuke inkijk

Lisa Vol heeft in bovenstaande Instagram-post een prachtige zwarte jurk gedragen met een inkijkje. De jurk is stijlvol en elegant, en Lisa ziet er absoluut adembenemend uit. Het is prachtig om te zien hoe Lisa haar stijlvolle en elegante kledingkeuze combineert met haar ongelooflijke muzikale talent. Als onderdeel van OG3NE heeft ze vele successen behaald en het publiek weten te betoveren met haar prachtige stem! Maar naast haar muzikale talent, laat Lisa ook zien dat ze stijlvol en zelfverzekerd is. Haar keuze voor een jurk met een inkijkje is en geweldig en het laat zien dat ze trots is op wie ze is en wat ze te bieden heeft. Lisa Vol mogen dus een welverdiend compliment geven voor haar prachtige verschijning en haar stijlvolle en elegante kledingkeuze.

Kippenvel na optreden van OG3NE!

Het Nederlandse tv-programma “Beste Zangers” heeft ons weer een prachtige cover gebracht. Deze keer hebben de dames van OG3NE het nummer “Reünie” van de populaire Nederlandse rapper Snelle op hun eigen unieke manier gecoverd. En ze zongen het zo mooi stroperig dat je er de hele dag naar wil luisteren! OG3NE staat bekend om hun prachtige harmonieën en krachtige stemmen. En met deze cover van “Reünie” hebben ze zeker hun muzikaliteit en artistieke talent laten zien. Het nummer is op een geheel nieuwe manier tot leven gebracht en raakt recht in het hart. Het is mooi om te zien hoe verschillende artiesten elkaar kunnen inspireren en hoe muziek ons allemaal kan verbinden. Het is belangrijk om te genieten van de muzikale creativiteit en diversiteit die Nederland te bieden heeft.

@og3needits @og3neofficial @amyog3ne @lisaog3ne #foryou #fyp #fy #foryoupage #og3ne #reunie #harmonys #voorjou #voorjoupagina #cover ♬ original sound – Xx_Og3neEdits_xX

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?