Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Omdat we de winterstormen bijna niet meer op één hand kunnen tellen hebben we een zak extra haringen de grond in gejast. Alles om ons kraampje op de Mannenzakenmarkt draaiende te kunnen houden. Er lopen namelijk opvallend veel relaties spaak deze maand. Wie er deze keer onze kraam binnen kwam waaien? Presentatrice Veronica van Hoogdalem!

We hebben zo’n vermoeden dat Veronica van Hoogdalem heel wat teweeg gaat brengen de vrijgezellenmarkt. Ze heeft namelijk, in tegenstelling tot veel van de vrijgezelle BN’ers die onlangs beschikbaar geworden zijn, geen opvallende bagage of mediastorm die ze achter zich aan sleept.

Zij en haar vriend Nigel, ook wel bekend als rapper Digitzzz, hebben gewoon geconcludeerd dat de koek na acht jaar op was. ‘Geen juice bij deze breakup’, zo stelt ze de roddelpers teleur. Maar niet getreurd: ondanks deze ‘saaie’ break-up is Veronica natuurlijk absoluut geen doorsnee dame…

Heerlijke cocktail

Veronica van Hoogdalem kun je vergelijken met een zeer smakelijke cocktail. Wie ‘m aan de bar bestelt zou moeten vragen om een ‘Drielandenpunt’. De presentatrice werd namelijk in Duitsland geboren, maar heeft een Nederlandse moeder en een Ghanese vader. Die samensmelting kregen haar tot aan de poort van Hilversum.

Haar pittige en vrolijke persoonlijkheid bleek de sleutel. Ze mocht na een gewonnen talentenjacht bij, het kan geen toeval zijn, zender Veronica aan de slag als VJ voor muziekzender TMF. Eenmaal ‘binnen’ kreeg ze een afwisselende selectie programma’s op haar bordje.

(Lees verder na foto)

Muzikale krullenbol

Of ze nou radioprogramma’s, kindertelevisie of Dance Battles presenteerde, een feestje werd het altijd. Zelfs tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson was die smile niet van haar gezicht te slaan. Na verschillende entertainmentprogramma’s en spelshows-op-straat kwam Veronica toch weer bij haar originele passies uit: muziek. Ze mocht jureren bij dansshows, en kreeg in 2018 van Spotify haar eigen podcast waarin ze samen met artiesten en producers ingaat op het verhaal achter hun songs.

(Lees verder na foto)

Veronica als expert

Hoewel ze zelf geen artiest is, heeft ze dankzij haar jarenlange ervaring genoeg geloofwaardigheid opgebouwd als muziekkenner. Daarom mag Veronica sinds een paar jaar regelmatig aanschuiven aan de desk van RTL BoulevardDaar bespreekt ze de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld, en wordt ze soms ook met een microfoon op pad gestuurd.

Op die manier leeft ze de droom van menig muziekliefhebber. Ze mag namelijk concerten en festivals afstruinen, en zit soms face-to-face met deze grootheden om over hun werk te praten. Onlangs had ze nog een ‘’ onderonsje met niemand minder dan Justin Bieber

Hoewel vrijgezelle Veronica een beetje aan komt waaien, zal je dus met meer moeten komen dan een vlotte babbel. Een klein beetje muziekkennis, losse heupen en een gevoel voor ritme zijn aanbevolen. Hoewel ze na acht jaar met een rapper te zijn geweest misschien juist toe is aan een a-ritmisch wezen…

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.