Deze FOTO van Marieke Elsinga bij RadioRing gala zorgt voor ophef

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De volgers van Marieke Elsinga weten het zeker na het zien van deze foto vij het RadioRing gala, Mattie Valk is smoorverliefd op Qmusic radiomaatje Marieke.

Marieke Elsinga wint Zilveren RadioSter

Donderdag 28 januari was het zover, het RadioRing gala. Alhoewel de grootste prijs van de avond toch wel de Gouden RadioRing is, keken velen vooral uit naar de winnares van de Zilveren RadioSter. De genomineerden voor die ring waren niemannd minder dan

Volgens de volgers van de brunette kan het namelijk niet anders dan dat Mattie smoorverliefd is op Marieke. De manier waarop hij kijkt, zegt volgens hen meer dan 1000 woorden. (lees verder na de foto/video)

Mattie en Marieke zijn gelukkig in de liefde

Andere volgers willen niets horen van dit volgens hen ‘onzinverhaal’. Zij weten het zeker: Mattie en Marieke zijn niets meer dan gewoon hele goede vrienden. Een bewerking die kracht bij wordt gezet door het feit beiden al gelukkig zijn in de liefde met hun partners. Zo vierde Marieke onlangs nog haar éénjarige jubileum met haar vriend Sander. Mattie Valk is op zijn beurt ook alweer een tijdje gelukkig met zijn vriendin Jamy.

Marieke Elsinga vriend

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op.