Foto: Sylvie Meis worstelt met strik om vreemde jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft het maar druk met al promotiewerk. Dan is het lastig als je ook nog eens met je outfit aan het worstelen bent. 

Naast modellenwerk is Sylvie Meis ook druk bezig met het opzetten en uitbreiden van haar eigen merken. Naast een eigen pyjama merk heeft ze nog meer eigen projectjes waar de beeldschone blondine mee bezig is. Daarnaast is ze ook nog eens partner van verschillende grote merken, waar ze de promotie voor doet of het gezicht van is. Sylvie heeft het dus eigenlijk hartstikke druk en holt van klus naar klus. Dan is het totaal niet handig dat ze ook nog eens zo erg met haar kleding loopt te worstelen. Op een van haar nieuwste foto’s heeft Sylvie nogal wat moeite met de strik die op haar jurk zit. Het is alleen nogal een vreemde jurk, en de strik zit op een wel erg bijzondere plek.

Lees ook: Sylvie Meis staat volledig achter cosmetische ingreep: “mijn gezicht, mijn keus”
Een vreemde strik op de foto

Sylvie doet enorm haar best om er wat van te maken, maar de jurk die ze aan heeft gekregen blijft een beetje een gekke verschijning. Niet alleen valt hij niet zo fijn om het prachtige van Sylvie, ook zit er een strik op die op een wel heel bijzondere plek zit. Zoals je kunt zien zal Sylvie straks niet kunnen zitten met deze jurk aan. Tenminste, niet zonder die strik eerst helemaal te verpesten. Dat betekent dat Sylvie of de hele avond dat ze deze jurk zou dragen moet gaan staan, of dat elke keer dat Sylvie opstaat, zij of haar styliste, de strik eerst weer vakkundig zou moeten fatsoeneren. Beide scenario’s zijn natuurlijk verre van perfect. Wie er dan ook een strik op zo’n rare plek gezet heeft is dan nog een mysterie. Die persoon durft daar waarschijnlijk, zeker in het bijzijn van Sylvie die duidelijk moeite heeft de jurk goed te promoten, zich niet meer over uit te spreken.

Hoe moet het dan wel volgens Sylvie?

Hoe het dan allemaal wel moet, daar heeft Sylvie wel bepaalde ideeën over. Wat dacht je bijvoorbeeld van een meer eenvoudig jurkje, zonder al de tierelantijnen en zeker zonder die belachelijk grote strik aan de achterkant. In haar nieuwe jurk kan Sylvie zich tenminste een beetje normaal vertonen zonder bang te zijn dat ze er heel ongemakkelijk of vreemd uit ziet.
Sylvie gaat op foto voor gemak

Als Sylvie dan toch moet kiezen, dan gaat ze liever voor de wat eenvoudigere ontwerpen. Daar heeft ze namelijk minder moeite met het dragen van het kledingstuk. Bij de grote jurk heeft Sylvie toch het idee, en dat zie je aan alles, dat ze niet op haar gemak staat en niet goed de jurk kan aanprijzen. Daar kan Sylvie overigens niet zoveel aan doen. Haar beeldschone uiterlijk is het enige wat de jurk nog een beetje weet te redden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver poseren voor heerlijke foto met fitte vriendinnen

Atletes Nadine Visser en Lieke Klaver zijn samen op trainingskamp in Zuid-Afrika en daar is het aan de foto's te zien bloedje heet...