Foto: Suzan van Freek draagt strakste broekje ooit tijdens optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzan Stortelder van ‘Suzan en Freek’ heeft tijdens jaar laatste optreden een wel heel erg strak broekje aan. En dat vinden haar fans natuurlijk geweldig.

Knappe Suzan Stortelder heeft er duidelijk zin in

De vrouwelijke helft van het duo Suzan en Freek heeft er duidelijk zin tijdens hun optreden. Ze wilde het publiek imponeren, maar vond hun zang en danskunsten niet goed genoeg om dat voor elkaar te krijgen. Dan maar even haar geheime wapen uit de kast halen, een wel heel erg strak broekje. Als dat niet meer werkt, dan gaat niks indruk maken op het publiek. Maar gelukkig weet het broekje het publiek zeker te vermaken en werd het optreden van Suzan en Freek een weergaloos succes. En dat allemaal dankzij het erg strakke stukje stof om Suzan haar benen.

Lees ook: Foto: Suzan en Freek lebberen elkaar af

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Suzan is volledig in het blauw gegaan

De outfit van Suzan valt niet te missen. De knappe blondine heeft een volledig blauw pakje aangetrokken om even goed de aandacht te pakken van de luisteraar. En dat zie je dan ook gewoon gebeuren tijdens het optreden. Mensen zijn helemaal niet meer bezig met de liedjes, maar eigenlijk alleen nog maar met het weergaloze lichaam van Suzan. Freek valt ernaast bijna helemaal in het niet. Maar dat is deze jongen wel gewend. Hij mag elke dag aan het einde van de show weer met Suzan mee naar huis, dus gelukkig is hij niet zo jaloers. Het is ook goed nieuws voor hem. Omdat de mensen toch zo gefocust zijn op het prachtige lijf van Suzan, kan Freek een beetje achterover leunen en hoeft hij niet zo zijn best te doen tijdens het optreden. En dat is natuurlijk erg fijn, want dan is hij na afloop niet zo kapot. Dat vindt Suzan dan weer leuk, want dan heeft hij als ze thuiskomen nog voldoende energie over voor wat leuks. Een echte win-win situatie dus, die blauwe broek van Suzan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Blauw lijkt sowieso wel de kleur te zijn van Suzan Stortelder

De prachtige blondine lijkt er sowieso in blauwe kleding wel het beste uit te zien. Dat merk je ook wel als je de bovenstaande foto van de knappe zangeres ziet. Suzan ziet er op de foto waanzinnig uit in haar blauwe pakje. Natuurlijk ziet Suzan er stiekem in elk pakje super uit. Maar om de een of andere manier valt het nu gewoon meer op. Wat een geluksvogel is die Freek ook eigenlijk. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken en mag dat beoefenen met de vrouw waar hij van houdt en iedere avond mee naar huis gaat. En die vrouw ziet er ook nog eens geweldig uit. Als dat geen fijn leventje is, dan weten wij het ook niet meer. Gelukkig deelt Suzan af en toe een mooie foto van zichzelf, zodat meer mensen dan alleen Freek van haar prachtige lichaam kunnen genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...