Foto: Schaatsster Xandra Velzeboer drijft haar sportbroekje tot het uiterste met diepe stretch

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Xandra Velzeboer heeft een nieuwe foto online gezet en haar volgers gaan daar meteen diep voor in het stof. 

De mooie schaatsster heeft het er maar druk mee. Nu het seizoen is afgelopen is ze flink bezig met werken aan haar vorm en conditie in de hoop volgend seizoen nog betere resultaten te halen. En dat is natuurlijk ontzettend fijn voor Xandra, maar nog mooier voor haar fans. Die krijgen namelijk allemaal leuke foto’s te zien van haar reis naar de top. Want Xandra is wel van het trainen. En natuurlijk deelt ze alle mooie trainingsfoto’s met haar volgers. Die krijgen precies te zien waarom de blondine zo ongelooflijk goed rijdt op het ijs.

Xandra Velzeboer traint graag buiten in de natuur

De mooie blondine heeft niet zoveel zin in de sportschool. En daarom traint ze dus lekker buiten in de natuur. Dat is alleen maar mooi natuurlijk. De leuke dame heeft flink wat content van hoe ze zit te rekken en te strekken online staan. En in haar strakke pakje kan je daardoor flink wat zien van haar mooie figuur. Xandra heeft het wat dat betreft goed voor elkaar. En haar fans zijn ook flink gecharmeerd van haar mooie houding. De leuke blondine weet zonder problemen ervoor te zorgen dat iedereen die haar leuke foto ziet, gelijk helemaal verliefd op haar wordt. Dat is ook niet zo wonderlijk als je de mooie vorm van de blondine zo aanschouwt.

Xandra Velzeboer is een kind van de natuur

De mooi blondine blijft het liefste de hele dag buiten. Zelfs als het koud is. Met haar warme jas aan maakt ze dan een lange wandeling door de bossen. Hoe vaker Xandra buiten is, des te blijer ze wordt. Je ziet dan ook veel foto’s van haar online staan, waarin ze lekker in de natuur is. En haar fans vinden het ook nog ontzettend leuk om Xandra zo te zien, heerlijk ontspannen op haar favoriete plek. Natuurlijk zorgt Xandra er wel voor dat je nog een mooi plaatje krijgt te zien. Ze kijkt namelijk wel op een hele zwoele manier richting de camera. En dat doet best wat met haar fans. Die worden daar helemaal warm van.

Xandra Velzeboer blijkt flink lenig te zijn

De mooie blondine blijkt ontzettend lenig te zijn. Dat merk je wel aan alle foto’s die ze deelt van haar trainingen. En natuurlijk is het zeer bijzonder om de blondine op die manier te mogen zien. Met haar rek en strek oefeningen weet ze toch wel menig volger te bekoren. Ze houdt haar fans in ieder geval ontzettend tevreden op deze manier. Dat blijkt maar weer. Met haar fijne foto’s weet Xandra ervoor te zorgen dat haar fans geen moment zonder mooie content hoeven te zitten. Die vermaken zich op die manier wel. Met haar strakke pakjes en leuke poses maakt Xandra eigenlijk elke foto wel interessant. En ze is ook zeker niet bang om elk moment uit haar leventje te delen met mensen. Daar staat ze meer dan voor open.

Meer zien van Xandra Velzeboer doe je natuurlijk op Instagram

De mooie blondine heeft nog veel meer leuke foto’s online staan. Om die te zien moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar vind je de leukste content.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...