Foto: Schaatsster Irene Schouten laat prachtige bergtoppen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Irene Schouten is eindelijk een keer aan het ontspannen en besluit om haar flinke bergen te delen met haar volgers. 

Deze bergtoppen laat Irene Schouten maar mooi zien

De knappe schaatsster heeft twee jaar lang aan gestaan, naar eigen zeggen, en is wel een beetje klaar met continu maar alleen met sport bezig te zijn. En dus bouwt de knappe sportvrouw tijd in voor ontspanning. En dus heeft de blondine besloten om het berggebied in Tenerife te verkennen. En dat klinkt niet heel erg ontspannend, aangezien er ook een flinke inspanning bij komt kijken, maar toch weet het avontuur Irene flink te doen ontspannen. En dat deelt de knappe blondine natuurlijk graag. Het avontuur begon al in het vliegtuig, toen ze de bergtoppen in de verte kon zien liggen.

Lees ook: Video: Topfitte Irene Schouten deelt heerlijk uitzicht in strakke roze broek

Irene Schouten maakt er een flink avontuur van in Tenerife

Natuurlijk moest Irene er even tussenuit. Al dat sporten en continu maar je best doen om de beste te zijn, dat breekt een mens ook een beetje op. Maar Irene Schouten houdt er wel van om sportief bezig te zijn. Je bent nu eenmaal sportvrouw of je bent het niet. En dus was het niks voor haar om een paar weken in de zon te liggen en te wachten tot ze weer helemaal was opgeladen. Nee, Irene Schouten moest natuurlijk ook gewoon iets avontuurlijks doen om tot rust te komen. En dat heeft ze nu gevonden door lekker de bergen te verkennen. op haar fietsje schiet de knappe blondine tussen de bergtoppen. Ze ziet er in deze kleding wel een beetje gevaarlijk uit.

Natuurlijk was er ook tijd voor leuke foto’s van Irene Schouten

Maar heeft Irene Schouten dan de hele tijd alleen maar gesport? Nou, daar lijkt het wel een klein beetje op. Maar geen zorgen, tussen de prachtige berglandschappen had de knappe sporter ook gewoon tijd om een beetje tot rust te komen en een paar leuke foto’s te maken. Een van die leuke foto’s kan je hieronder zien. Zoals je ziet doet de frisse berglucht Irene erg goed. Ze ziet er namelijk ontzettend ontspannen uit. En dat is mooi, want dat betekent dat wanneer Irene weer terug is in Nederland, genoeg energie heeft om een heel seizoen lang fantastisch te presteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Schouten (@ireneschouten1)

Irene Schouten neemt het er nog even van

Zoals je op de foto’s en filmpjes kan zien is Irene helemaal in haar element. En dus lijkt het erop dat de knappe blondine nog wel heel even hier tot rust blijft komen. Maar uiteindelijk komt er een moment dat Irene weer naar Nederland komt. En dan kan je weer ouderwets genieten van de prachtige sporter. Dan is het weer tijd voor korte rokjes en spannende pakjes en na verloop van tijd ook weer de strakke schaatspakjes. Maar nu is het eerst nog even genieten voor Irene. En dat gunt iedereen haar natuurlijk ook volkomen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!