Foto: Irene Schouten laat haar shirtje doorweekt worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zeg nooit dat Irene Schouten geen rekening houdt met haar fans, want dit mooie filmpje na intense activiteiten is echt een cadeautje!

Als topsporter is Irene Schouten vast en zeker elke dag hard aan het trainen. En dat is te merken ook! De bloedhete blondine schittert regelmatig in schaatspakjes en dus weten we allemaal wat voor heerlijk figuur ze heeft. Toch geeft dit spontane plaatje een beter kijkje op de schaatsster. Irene deelt namelijk een kiekje na het harde sporten waarbij ze het niet droog heeft weten houden. En van dit druppende filmpje lopen wij ook flink warm!

Irene Schouten verwent volgers met plaatje van sportsessie

Irene Schouten geeft fans wel vaker kijkjes achter de schermen, maar met dit recente filmpje maakte ze het wel heel persoonlijk. Al hoor je ons absoluut niet klagen! Irene bewijst namelijk moeiteloos dat ze echt een van de knapste schaatssters van ons land is, ook als ze net door een plensbui te pakken is genomen. Zo schittert de blonde topsporter in het onthullende filmpje in een werkelijk kletsnatte outfit. Al lijkt Irene er zelf wel blij van te worden. Op een gegeven moment kan je er net zo goed van genieten, toch? Met glinsterende ogen en grote glimlach schudt Irene haar natte haren uit voor de camera. Eronder schrijft ze dat “het een goede start van de dag was”, al spat de sarcasme er dus ook wel wat af. Maar haar heerlijk we-zijn-toch-niet-van-suiker houding trekt geeneens de meeste aandacht!

Nee, die kroon gaat toch echt naar haar pakje. Waar Irene namelijk misschien begon met een oversized shirt en los broekje, blijft daar na de regen weinig meer van over!  Het shirtje plakt echt aan alle vormen van haar en doet wonderen voor haar heerlijke figuur. Je kan de contouren van haar buikspieren bijna door het stofje heen zien! Irene lijkt er wel om te kunnen lachen. Alleen maar trots op zijn, toch? Wij krijgen in ieder geval geen genoeg van het heerlijke filmpje. Nou nog hopen dat ze nog vele keren vaker te hardlopen gaat. En de beelden met ons deelt, natuurlijk!

Irene Schouten deelt foto in sportsetje

Al heeft de Instagram van Irene Schouten meer dan genoeg foto’s om het wachten mee op te vullen. Zo was dit filmpje geeneens de eerste keer dat we van Irene post-sportsessie mochten genieten! Eerder plaatste de blondine namelijk ook al een waar pareltje in samenwerking met haar favoriete sportmerk. En daar trok ze een héél pittig pakje voor aan! Als schaatster moet je natuurlijk aerodynamisch zijn: hoe strakker hoe beter, lijkt het wel. Dit setje lijkt Irene’s figuur bijna fijn te knijpen zo strak zit het. En dat laat dan ook weinig aan aan de verbeelding over. En toch is het Irene’s oogverblindende glimlach die de meeste aandacht zal trekken. Met grote grijns en sprankelende ogen spat de charme van de knappe schaatsster af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!