Foto: Sarah van Soelen gunt haar ‘vriendinnen’ veel lucht dankzij laag topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Sarah van Soelen heeft maar weer eens op een verleidelijke wijze geposeerd voor een spannend kiekje. Kijkt u allen mee?

Sarah van Soelen weet met nieuwe foto flink te verleiden

De prachtige Sarah van Soelen besloot dat het tijd was om weer even wat voorbeelden van haar werk op haar Instagram pagina te zetten. Ze moet haar fans toch op een bepaalde manier blijven informeren over alle leuke klussen die ze mag doen. En dus heeft ze het plaatje hieronder gedeeld met de wereld. En die stond voor heel even stil. Sarah ziet er op de foto namelijk ongelooflijk goed uit. Nu is dat bij Sarah normaal ook al het geval, maar nu nog even net een stukje meer. Dat heeft alles te maken met haar outfit, die is namelijk extreem verleidelijk. Zo mag Sarah natuurlijk wel vaker op de foto verschijnen. Haar fans vinden het in ieder geval een erg geslaagd kiekje.

Lees ook: Foto: Sarah van Soelen laat haar achterkant zien in strakke jeans

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Het spannende kiekje van model Sarah van Soelen

De aantrekkelijke brunette heeft een prachtig plaatje online gezet. Dat kan je zien hier direct boven. Met haar verleidelijke lichaam maakt Sarah een hoop los bij de Nederlandse mannen. Ze weet  ook precies wat ze doet. zonder topje aan kan ze pas echt goed indruk maken met haar goed gevormde troeven. Die kan de hele wereld nu aanschouwen. Sarah vindt dat overigens niet zo heel erg, de complimentjes die onder haar post binnenstromen zijn namelijk erg fijn. Ze heeft haar outfit wel helemaal afgestemd. Zo is alles in exact dezelfde tint wit. De outfit past ook perfect bij het Nederlandse weer, want het ziet er niet uit alsof Sarah van Soelen heel veel moeite heeft met de warmte in dit pakje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen gooit het over andere boeg met leuk jurkje

Het aantrekkelijke model kan behalve verleiden ook nog eens mensen helemaal laten wegdromen van haar mooie foto’s. Dat gebeurt vooral bij de foto van het prachtige jurkje van Sarah van Soelen hierboven. De aantrekkelijke brunette heeft een beetje een sprookjesachtige roze jurk aangetrokken, waarin ze er buitengewoon goed uit ziet. Haar volgers worden dan ook in één keer stapelverliefd op het prachtige model. En dat allemaal dankzij dat ene mooie jurkje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

De alledaagse outfit van Sarah van Soelen

Natuurlijk staat Sarah van doelen niet elke dag met half ontbloot bovenlijf of in een sprookjesachtige jurk. Meestal heeft ze iets simpels aan, waarmee ze haar volgers ook helemaal weet te verleiden. In een simpel shirt of topje en met een korte broek vanwege de warmte, weet Sarah vaak haar dag door te komen. Dat soort kledingstukken zijn ook meer dan genoeg om de volgers van dit knappe model helemaal op hol te doen slaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.