Foto: Nochtli poseert in piepklein pyjamabroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nochtli deelt een kiekje via Instagram. De ex-politieagente poseert in haar pyjama na een intense workout..

Nochtli, oftewel Nochtli Peralta Alvarez, deelde onlangs via Instagram een vrij kiekje. De ex-politieagente was hier net klaar met een lange sportsessie, en besluit zichzelf vast te leggen voor de spiegel hoe ze er na zo’n workout uitziet. En dat is wonderbaarlijk goed..

Nochtli maakt foto in spiegel in piepklein pyjama broekje

De outfit die Nochtli Peralta Alvarez hier draagt, is uiterst opvallend. Hierdoor laat ze haar volgers even vergeten wat ze nou bij de foto voor tekst heeft staan, en laat ze hun focus echt alleen bij dit broekje liggen. En dat is vrij logisch, want het is dan ook een adembenemende outfit, die het fitnessmodel hier draagt. Het lijkt op een soort pyjama met patroontjes erop. Maar het broekje bij de pyjama, steelt toch écht de show. Stiekem is dit broekje te kort, maar Nochtli besluit het toch te plaatsen. Het staat haar tóch wel. Wat staat Nochtli nou niet? Door het korte broekje komen natuurlijk de beenspieren ook nóg beter in beeld. Een win-win situatie voor de ex-politieagente dus. Nochtli; “Luckily not so sore as I expected after my first workout!! Even though I’m only doing lightweights, my body feels better already“. De brunette laat weten zich top te voelen. En op de foto is dat ook te zien!

Lees ook: Foto: Beeldschone Nochtli durft eindelijk weer de straat op in fitnessbroekje

Nochtli geniet van herfstige sferen in de buitenlucht

Nochtli Peralta Alvarez liet onlangs weten dat ze ontzettend veel zin in de herfst had. Dit deed ze natuurlijk via een Instagram-post, want haar miljoen volgers moeten wel dagelijks op de hoogte worden gehouden. “Im so happy it’s autumn, more fun outfits to choose between“. Als je je afvroeg waarom ze dan zoveel van de herfst hield, heb je nu je antwoord. De brunette houdt ervan om tussen haar outfits te kunnen kiezen. En zo te zien op de video, heeft ze nu een perfecte outfit aangetrokken voor dit bruine seizoen. Een bruin vestje, wit shirtje en strakke spijkerbroek. Deze verleidelijke broek leidt ze dan ook in door middel van een mooi modelloopje.

Lees ook: Foto: Nochtli Alvarez voelt zich geweldig in open badjas

Nochtli in gewelddadig opstootje met ex-kickbokser

Nochtli kennen we over het algemeen natuurlijk als alles behalve een gewelddadig type. De brunette heeft een ontzettend aardige, en zachte uitstraling. Maar de video die Nochtli onlangs online zette, was schokkend voor veel van haar volgers. Deze kant van de brunette kende nog niemand. Op de video is te zien hoe het fitnessmodel zowaar aan het vechten is, met niemand minder dan ex-kickbokser Lucia Rijker. De twee zitten in een gewelddadig gevecht, waarna Nochtli Lucia naar de grond werkt. Als je de video verder kijkt, gaat dit slechts om een intensieve training. Een ‘Warrior Training‘ voor de nieuwe film The Woman King. Niks aan de hand tussen de twee dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!