Video: Olcay Gulsen kleedt zich aan voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de meeste mensen zich voor de spiegel aankleden doet Olcay Gulsen dit voor de camera. En dat is smullen!

De knappe brunette toont verschillende outfitjes voor de camera. Het blijft alleen niet bij het tonen van outfitjes. Olcay Gulsen kleedt zich namelijk ook nog om voor de camera. Ze laat tijdens het omkleden meer dan genoeg zien.

Olcay Gulsen laat flinke jongens voor de camera zien

Olcay Gulsen toont de outfitjes niet voor niets. De knappe brunette gaat de verschillende outfitjes namelijk veilen. De opbrengsten van deze outfitjes gaan naar de stichting Make a Wish. Deze stichting zet zich in om wensen van kinderen in vervulling te laten gaan. Dat Olcay Gulsen haar flinke jongens inzet om geld op te halen voor deze stichting keuren haar volgers alleen maar goed. Veel volgers willen de outfitjes ook gelijk kopen, maar er zijn al velen uitverkocht. De flinke jongens vrij laten werkt dus zeker!
Olcay Gulsen straalt in wit pakje

Olcay Gulsen staat in een wit pakje voor de camera. Dit witte pakje is bij haar volgers in de smaak. Vele volgers willen dit pakje gelijk kopen. Tijdens het omkleden toont de knappe brunette alleen meer dan het witte pakje. Ze doet even het open topje dicht. Voordat Olcay dit doet verschijnen haar kanjers even in beeld. Dit doet ze natuurlijk met opzet anders had de brunette het wel uit haar filmpje verwijderd. Klagen hoor je haar volgers dan ook zeker niet!

De twee verschillende kanten van Olcay Gulsen

Vele mensen dromen elke dag om weer lekker op vakantie te gaan. Zo ook Olcay Gulsen. Ze ligt ziek op bed en kan alleen maar dromen van haar vakantie. Ze deelt een prachtig kiekje van zichzelf. Verleidelijk ligt ze op een strandbedje met een wel heel spannend pakje. Haar pakje zit enorm strak waardoor alles te zien valt. Olcay Gulsen ziet er prachtig uit. Wat duidelijk te zien valt, is dat ze nog topfit is. Dit kan ook komen doordat ze plat op haar rug ligt waardoor het zo lijkt, maar dat neemt haar schoonheid niet weg. De andere kant van Olcay Gulsen ziet er wat minder prettig uit. De zieke brunette ligt niet heel charmant op bed. Ze ligt een beetje weg te kwijlen. Ze is doodziek en kan hier niks aan doen. Het eerste kiekje van Olcay ziet er dan ook een stuk beter uit.
Olcay Gulsen speelt met keukenschaar

De knappe Olcay Gulsen heeft prachtig haar. Nu heeft ze besloten om een stuk van haar haar af te knippen. Met een keukenschaar pakt ze een pluk haar vast en knipt ze het af. Dit doet ze wel met een doel. Ze steunt de vrouwen van Iran op deze manier. De positieve reacties stromen na deze actie ook binnen bij de brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.