Foto: Nikki Herr breekt alle wetten met deze gruwelijke badslippers in tv-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Herr lapt de regels gewoon aan haar laars. Of ja, in dit geval aan haar slippers, want die draagt ze tijdens een televisie opname. 

De mode blunder van Nikki Herr op foto vastgelegd

Hoe het heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Normaliter is Nikki Herr een enorm mode icoon, maar misschien had ze er een dagje gewoon geen zin in. Ze lapt namelijk met haar laatste foto alle regels aan haar laars. In plaats van een mooi paar hakken of schoenen aan te trekken in de studio, besluit Nikki om gewoon op te komen dagen in haar badslippers. En aangezien ze toch achter een desk staat is er waarschijnlijk helemaal niemand die het opvalt. De knappe blondine komt zo makkelijk weg met haar mode misser. Het is wel een stuk comfortabeler om rond te lopen in je slippers, dus ergens snappen we Nikki dan ook weer wel.

Lees ook: Foto: Nikki Herr gaat in zee met Merel Ek en vormt droomduo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Herr (@nikki__herr)

Nikki Herr draagt leuk roze pakje

De knappe blonde presentatrice maakt het dan wel weer gelijk goed door bij haar slippers een leuk roze pakje te dragen. Daardoor ziet Nikki er gelijk weer fris en vrolijk uit. De prachtige blondine wordt door vele mannen gezien als een van de knapste vrouwen van Nederland en die eer moet ze natuurlijk wel verdedigen. Daarom draagt Nikki altijd pakjes die ervoor zorgen dat ze er op haar allerbest uit ziet. Maar ja, dat hoeft natuurlijk alleen maar voor de delen van haar lichaam die je op camera ziet. En niemand ziet vanuit dat perspectief de voetjes van de prachtige presentatrice. Dus dan kan ze eigenlijk ook wel prima slippers dragen. Het is alleen natuurlijk wel een beetje een vreemd gezicht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Herr (@nikki__herr)

Nikki Herr deelt bijzondere backstage foto

De knappe blondine deelt een bijzondere foto van zichzelf backstage voor de uitzending. Haar visagie is net gedaan en ze is nog een beetje aan het nagenieten van hoe mooi ze er uit ziet. In de tekst bij de foto bedankt ze haar visagistes nog even een keer. Zij zorgen er namelijk iedere keer voor dat Nikki er zo mooie uit komt te zien op televisie. Ze heeft voor de foto ook een heerlijk pakje aan, waar haar lichaam echt goed in te zien is. Het is duidelijk te merken waarom zoveel mannen Nikki Herr helemaal geweldig vinden.

De prachtige kiekjes van Nikki Herr wil je niet missen

Ze plaatst misschien niet zo vaak op social media als je zou willen, maar de foto’s van de prachtige blondine zijn daarom niet minder bijzonder. En daar wil je er geen van missen. De knappe presentatrice staat altijd wel in een ontzettend leuk pakje als ze een foto maakt. De kiekjes van deze knappe dame zijn dus absoluut het bekijken waard. Dus mocht je meer willen zien van deze bijzondere dame, moet je haar zeker even op Instagram volgen. Want de foto’s die Nikki deelt zijn altijd leuk om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.