Foto: Nikki Herr breekt alle wetten met deze gruwelijke badslippers in tv-studio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Herr lapt de regels gewoon aan haar laars. Of ja, in dit geval aan haar slippers, want die draagt ze tijdens een televisie opname. 

De mode blunder van Nikki Herr op foto vastgelegd

Hoe het heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Normaliter is Nikki Herr een enorm mode icoon, maar misschien had ze er een dagje gewoon geen zin in. Ze lapt namelijk met haar laatste foto alle regels aan haar laars. In plaats van een mooi paar hakken of schoenen aan te trekken in de studio, besluit Nikki om gewoon op te komen dagen in haar badslippers. En aangezien ze toch achter een desk staat is er waarschijnlijk helemaal niemand die het opvalt. De knappe blondine komt zo makkelijk weg met haar mode misser. Het is wel een stuk comfortabeler om rond te lopen in je slippers, dus ergens snappen we Nikki dan ook weer wel.

Lees ook: Foto: Nikki Herr gaat in zee met Merel Ek en vormt droomduo
Nikki Herr draagt leuk roze pakje

De knappe blonde presentatrice maakt het dan wel weer gelijk goed door bij haar slippers een leuk roze pakje te dragen. Daardoor ziet Nikki er gelijk weer fris en vrolijk uit. De prachtige blondine wordt door vele mannen gezien als een van de knapste vrouwen van Nederland en die eer moet ze natuurlijk wel verdedigen. Daarom draagt Nikki altijd pakjes die ervoor zorgen dat ze er op haar allerbest uit ziet. Maar ja, dat hoeft natuurlijk alleen maar voor de delen van haar die je op camera ziet. En niemand ziet vanuit dat perspectief de voetjes van de prachtige presentatrice. Dus dan kan ze eigenlijk ook wel prima slippers dragen. Het is alleen natuurlijk wel een beetje een vreemd gezicht.
Nikki Herr deelt bijzondere backstage foto

De knappe blondine deelt een bijzondere foto van zichzelf backstage voor de uitzending. Haar visagie is net gedaan en ze is nog een beetje aan het nagenieten van hoe mooi ze er uit ziet. In de tekst bij de foto bedankt ze haar visagistes nog even een keer. Zij zorgen er namelijk iedere keer voor dat Nikki er zo mooie uit komt te zien op televisie. Ze heeft voor de foto ook een heerlijk pakje aan, waar haar echt goed in te zien is. Het is duidelijk te merken waarom zoveel mannen Nikki Herr helemaal geweldig vinden.

De prachtige kiekjes van Nikki Herr wil je niet missen

Ze plaatst misschien niet zo vaak op social media als je zou willen, maar de foto’s van de prachtige blondine zijn daarom niet minder bijzonder. En daar wil je er geen van missen. De knappe presentatrice staat altijd wel in een ontzettend leuk pakje als ze een foto maakt. De kiekjes van deze knappe dame zijn dus absoluut het bekijken waard. Dus mocht je meer willen zien van deze bijzondere dame, moet je haar zeker even op Instagram volgen. Want de foto’s die Nikki deelt zijn altijd leuk om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!