Bloedmooie Nikki Herr is de hoop in bange dagen van GoedNieuws Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie het showbizz-nieuws volgt weet dat GoedNieuws Vandaag flink wat kritiek verzamelt, maar door presentatrice Nikki Herr zien we licht aan het einde van de tunnel! 

Dat Nikki Herr één van de knapste presentatrices van Nederland is twijfelt niemand meer aan. Dat durven wij te garanderen! Eén blik op de prachtige kiekjes van Nikki maakt dat namelijk wel duidelijk. En zulke schoonheid, daar moet je natuurlijk iets mee. Zeker als je televisieshow zic in heet water bevindt! Nikki wordt namelijk als laatste redmiddel ingezet voor de nieuwsshow GoedNieuws Vandaag. Want dat de prachtige presentatrice alle ogen naar zich toe trekt, dat staat wel vast!

Presentatrice Nikki Herr heeft het internet in oproer met nieuwe show GoedNieuws Vandaag

Al weet zelfs Nikki Herr niet alle aandacht weg te trekken van de show zelf. En of dat iets goeds is valt nog maar te betwijfelen. De meningen over dit nieuwe televisieprogramma liggen namelijk nogal ver uit elkaar! Waar de ene het een verademing, heeft de andere serieuze vragen over de kwaliteit van de journalistiek. En dat snappen wij volledig! Het gedurfde programma gaat namelijk een hele andere kant op dan de bekende nieuwsshows. Zo wordt er op GoedNieuws Vandaag maar één soort nieuws gebracht. En je raadt het al: dat is alleen het goede nieuws. Samen met een groep experts willen presentatoren Nikki en Donatello Piras kijkers eindelijk weer eens de zon achter de wolken laten zien. Het nieuws kan niet alleen maar een tranendal zijn, toch?

Johan Derksen zeer kritisch over nieuwe show van Nikki Herr

En zelfs de beeldige glimlach van Nikki Herr weet kijkers niet van deze twijfels af te halen. Zo was collega-presentator Johan Derksen er al snel zéér kritisch over. “Tot mislukken gedoemd”, noemde hij de show in Vandaag Inside. Daarmee probeerde hij televisietalent Noa Vahle te overtuigen vooral niet aan tafel te schuiven bij Nikki Herr. En daar keken we toch allemaal wel wat van op. Johan is namelijk zelf ook gewoon werkzaam bij Talpa, de uitzender van GoedNieuws Vandaag! En Derksen hield het ook niet bij een flutshow, nee. Als je jong bent kan dat je carrière schaden! Als je in van die programma’s zit die totaal mislukken.”, waarschuwde hij Noa zelfs voor. En helaas voor fans van Nikki lijkt hij daarmee een voorspellende factor te zijn geweest. De kijkcijfers waren namelijk, licht gezegd, teleurstellend.

Nikkie Herr schockeert fans met onthulling op Instagram

Al snappen wij ook wel dat fans van Nikkie Herr wat afgeleid waren. De bloedhete presentatrice plaatst de laatste tijd namelijk wel vaker shocking nieuws! Wellicht dat sommige kijkers het niet eens in de gaten hadden dat hun favoriete presentatrice bij GoedNieuws Vandaag schittert. En dat snappen wij volledig. Want deze recente Instagram-post moet je natuurlijk even verwerken. Nikkie maakte namelijk bekend dat ze in verwachting is! In een heerlijk intiem filmpje van haar laatste vakantie maakte ze de onthulling en fans zijn in rep en roer. Want met name het sportieve figuur van de bloedhete presentatrice kwam heerlijk in het zonnetje te staan. “Yes, zo leuk! Je bent wel een stuk fitter dan ik zeg, lag languit op de bank de afgelopen maanden”, grapte één enthousiaste fan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...