Foto: Nicolette Kluijver is fitter dan ooit in strak sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Nicolette Kluijver is een dame die je bij blijft met haar mooie foto’s. Ook nu imponeert ze weer met haar mooie pakjes. 

In de wereld van glamour schittert Nicolette Kluijver enorm. Ze draait al even mee in de media, maar weet haar volgers nog altijd te verbazen met de meest mooie foto’s. Op een recente foto toont ze trots haar fitte in een opvallend rood sportpakje. En dat vinden haar volgers natuurlijk ontzettend leuk om te zien. Die smullen van alle mooie momenten die Nicolette met haar volgers deelt. De presentatrice lijkt fitter dan ooit en laat haar mooie achterkant stralen op de foto. De indrukwekkende fitheid van Nicolette Kluijver verbaast nog altijd haar fans. Haar toewijding aan een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat ze na al die jaren nog steeds weet te imponeren. Bekijk hier de foto van de presentatrice!

Lees ook: Foto: Vrijgezelle Nicolette Kluijver is voor getrouwde militair gevallen

Een opvallend rood sportpakje voor Nicolette Kluijver

De foto in kwestie legt de nadruk op Nicolette’s strakke sportieve verschijning in een prachtig rood pakje. De kleur trekt onmiddellijk de aandacht. Het zorgt ervoor dat haar uitstraling maar al te meer opvalt. De blondine weet inmiddels echt wel wat scoort en wat niet en doet haar uiterste best om nog steeds de mooiste foto’s voor haar volgers te maken. Het bijzondere ontwerp van het pakje benadrukt haar vormen op een opvallende manier. Je kan eigenlijk alleen maar smullen van dit heerlijke plaatje. Je ontkomt daar bijna niet aan. Zelfs nu nog weet Nicolette Kluijver keer op keer de mooiste foto’s van zichzelf te maken.

Lees ook: Foto: Beschonken Nicolette Kluijver belaagt knappe vriendin na heftig feestje

Het geheim achter de fitheid van Nicolette Kluijver

Wat is het geheim achter de ongekende fitheid van Nicolette Kluijver? Van regelmatig sporten tot bewuste voedingskeuzes, Nicolette zorgt goed voor haar lijf. Haar toewijding aan gezondheid en welzijn is een inspiratie voor velen. Ze weet precies wat ze moet doen om een mooie look erop na te houden. Natuurlijk beloont ze zichzelf af en toe met iets fijns, zoals een glas wijn of iets lekkers eten. Maar tussendoor is Nicolette wel in de sportschool te vinden. En daar weet ze gigantisch aan zichzelf te werken.

Presentatrice Nicolette Kluijver straalt op foto

Nicolette Kluijver lijkt op elke foto te stralen, ongeacht haar pose. Haar fitheid en zelfvertrouwen stralen door en dat merk je eigenlijk op elke foto. Wat Nicolette ook draagt, ze weet eigenlijk altijd wel zichzelf op een ontzettend geode manier op de foto vast te leggen. En daarmee bewijst de blondine dat ze ondanks het feit dat ze niet helemaal meer de jongste is, nog steeds heel erg goed meedraait online. Waar Instagram meestal het speelveld van de twintigers is, kan Nicolette nog steeds elke foto die ze daar deelt te late shinen. Ze zorgt er dan ook voor dat elke foto die ze deelt ontzettend goed wordt bekeken. En iedereen die haar foto’s ziet, is eigenlijk meteen fan van haar mooie looks.

Bekijk meer van Nicolette Kluijver op Instagram

Als je nou nog meer van de mooie blondine wil zien, kijk dan even op Instagram. Daar kom je nog veel meer leuks tegen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!