Foto: Nauwelijks bedekte Jade Anna geniet van privé-zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna laat haar afgetrainde lichaam maar al te graag zien tijdens haar vakantie in Griekenland. De blondine poseert uitgebreid bij haar privé zwembad.

Jade Anna showt haar slanke lichaam aan het zwembad

Het is niemand kunnen ontgaan dat Jade Anna van Vliet het heerlijk vindt om op een luxe vakantie te gaan. Je zal de blondine niet snel met een tentje ergens in het wild zien kamperen. Nee, het moet een villa of hotel zijn met genoeg mooie plekjes om duizenden foto’s te kunnen schieten voor Instagram. Het is tenslotte Jade Anna haar werk, maar ze lijkt er zelf ook erg van te kunnen genieten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je zo veel geld hebt dat je allerlei dikke vakanties kunt betalen zonder platzak naar huis te keren. Er zijn wat jaloerse volgers van Jade Anna die het haar niet gunnen en zuur reageren dat ze haar geld niet verdient met werken. Toch is dat allemaal onbelangrijk want Jade Anna doet het ook voor haar volgers. Tijdens haar vakanties plaatst ze namelijk de allermooiste foto’s van zichzelf met de outfits waar ze het minst draagt in het hele jaar. Iedereen zou dus juist Jade Anna moeten aanmoedigen om vaker op vakantie te gaan, om meer foto’s zoals onderstaande te krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Jade Anna duikt in verfrissend zwembad

Op bovenstaande foto’s is goed te zien dat de knappe Jade Anna keihard aan het genieten is op haar vakantie. De influencer is op het eiland Kreta in Griekenland. Het ziet er naar uit dat ze samen met Gio, zijn zus en vriend en nog wat anderen een dikke villa hebben gehuurd. Het is een prachtig huis met een heerlijk zwembad, waar Jade ook regelmatig een duik in neemt. Dit is geen verkeerd uitzicht want Jade Anna straalt in een prachtige zilveren bikini. Het is geen groot exemplaar dus Jade Anna haar lichaam komt er extra goed in uit.

Jade Anna deelt een vrolijke video in heel weinig kleding

De laatste tijd maakt Jade Anna ook steeds meer video’s op TikTok. Deze video’s mogen er ook zeker wezen natuurlijk. Op onderstaande video is Jade Anna te zien tijdens haar vakantie in Griekenland. De blondine voelt zichzelf helemaal goed en ze maakt een vrolijke video terwijl ze wel erg weinig kleding aanheeft. Zo poseert Jade eerst naast een tafeltennistafel in een wit topje met een witte doorschijnende rok die gehaakt is. Vervolgens loopt Jade Anna verleidelijk naar de camera om hem op te pakken en haar grootste glimlach te geven.

Lees ook: Foto: Jade Anna poseert op balkon in piepklein onderbroekje

Jade Anna laat zien wat voor goed vriendinnetje ze is

Het is helaas niet voor iedereen een geweldig begin van de vakantie. Zo is de vriend van Jade Anna van Vliet, Gio Latooy hartstikke ziek geworden. De bekende YouTuber voelt zich absoluut niet goed en kan volgens Jade Anna niks binnen houden. Gelukkig is Jade Anna zo lief om goed voor haar vriend te zorgen en zijn vlogs zelfs te bewerken, zodat er toch ge-upload kan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.