Foto: Nauwelijks bedekte Jade Anna geniet van privé-zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna laat zichzelf maar al te graag zien tijdens haar vakantie in Griekenland.

Jade Anna showt zichzelf aan het zwembad

Het is niemand kunnen ontgaan dat Jade Anna van Vliet het heerlijk vindt om op een luxe vakantie te gaan. Je zal de blondine niet snel met een tentje ergens in het wild zien kamperen. Nee, het moet een villa of hotel zijn met genoeg mooie plekjes om duizenden foto’s te kunnen schieten voor Instagram. Het is tenslotte Jade Anna haar werk, maar ze lijkt er zelf ook erg van te kunnen genieten. Dat is natuurlijk ook niet zo gek als je zo veel geld hebt dat je allerlei dikke vakanties kunt betalen zonder platzak naar huis te keren. Er zijn wat jaloerse volgers van Jade Anna die het haar niet gunnen en zuur reageren dat ze haar geld niet verdient met werken. Toch is dat allemaal onbelangrijk want Jade Anna doet het ook voor haar volgers. Tijdens haar vakanties plaatst ze namelijk foto’s van zichzelf met de outfits waar ze het minst draagt in het hele jaar. Iedereen zou dus juist Jade Anna moeten aanmoedigen om vaker op vakantie te gaan, om meer foto’s zoals onderstaande te krijgen.

Jade Anna duikt in verfrissend zwembad

Op bovenstaande foto’s is goed te zien dat de knappe Jade Anna keihard aan het genieten is op haar vakantie. De influencer is op het eiland Kreta in Griekenland. Het ziet er naar uit dat ze samen met Gio, zijn zus en vriend en nog wat anderen een villa hebben gehuurd. Het is een prachtig huis met een zwembad, waar Jade ook regelmatig een duik in neemt. Dit is geen verkeerd uitzicht want Jade Anna straalt.

Jade Anna deelt een vrolijke video

De laatste tijd maakt Jade Anna ook steeds meer video’s op TikTok. Deze video’s mogen er ook zeker wezen natuurlijk. Op onderstaande video is Jade Anna te zien tijdens haar vakantie in Griekenland. De blondine voelt zichzelf helemaal goed en ze maakt een vrolijke video. Zo poseert Jade eerst naast een tafeltennistafel. Vervolgens loopt Jade Anna naar de camera om hem op te pakken en haar grootste glimlach te geven.

Jade Anna laat zien wat voor goed vriendinnetje ze is

Het is helaas niet voor iedereen een geweldig begin van de vakantie. Zo is de vriend van Jade Anna van Vliet, Gio Latooy hartstikke ziek geworden. De bekende YouTuber voelt zich absoluut niet goed en kan volgens Jade Anna niks binnen houden. Gelukkig is Jade Anna zo lief om goed voor haar vriend te zorgen en zijn vlogs zelfs te bewerken, zodat er toch ge-upload kan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!