Foto: Naomy van Beem gaat ontzettend diep door haar knieën in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem deelt video’s waarin ze aan het sporten is en volledig door haar knieën gaat. De vriendin van Rico Verhoeven filmt haar bewegingen uitgebreid.

Noamy van Beem sport fanatiek met vriendin

Het is één van de belangrijkste dingen in het leven van Naomy van Beem; haar work-outs. De blondine lijkt bijna dag en nacht in de sportschool te staan om te werken aan haar . Het is natuurlijk erg knap om zo’n strak te onderhouden en helemaal in shape te krijgen. Op onderstaande video is te zien dat Naomy samen met een vriendin druk aan het sporten is. De twee dames maken gebruik van een step-up voorwerp om de spieren extra hard te laten werken. Gelukkig lijkt dit ook zeker te lukken en de dames doen er alles aan om hun spieren te laten branden. Naomy ziet eruit alsof ze het helemaal niet erg zwaar heeft, want er is geen zweet te zien en ook geen hele rode wangen.

Naomy van Beem gaat enorm diep voor de camera

Nadat Naomy van Beem een video deelt met haar vriendin tijdens hun work-out, besluit ze zelf ook nog even alle aandacht op te eisen. De influencer deelt een video waarin ze druk aan het squatten is met een zware zak. Om iedereen te laten zien hoe sterk ze wel niet is, laat Romy het vanuit elke hoek zien. Hierbij gaat de blondine ontzettend diep door haar knieën en drukt ze haar achterkant helemaal naar beneden. Het valt nogal op doordat Romy een wit met zwarte sportlegging aan heeft die ongelofelijk strak om haar heen zit. Ook zitten de haren van Romy helemaal perfect in de krul, en niet wild van het sporten. Hierdoor lijkt het alsof Romy na haar sportsessie gelijk doorgaat naar een afspraakje. Misschien is Romy bang om er niet perfect uit te zien op de camera, en daarom is ze helemaal klaargemaakt.

Naomy van Beem danst met Rico Verhoeven

Het is al weer even bekent dat Naomy van Beem samen is met kickbokser Rico Verhoeven. Rico heeft een aantal kinderen met zijn ex-vrouw, maar helaas zijn ze niet meer samen. Al redelijk snel naar de breuk kwam Romy in beeld. Een echte sportvrouw net zoals Rico zelf. De twee lijken hartstikke verliefd op elkaar te zijn en laten daar geen gras over groeien. Blijkbaar vinden Rico en Naomy het ook leuk om samen naar feestjes te gaan als ze niet in de sportschool staan. Rico danst op onderstaande video namelijk erg met zijn vriendin Naomy. De twee stelen de dansvloer en schuifelen lekker heen en weer.

Naomy van Beem deelt spannende sportpakjes

Het is natuurlijk Naomy van Beem haar grote passie om te sporten en hier alles over te delen met haar volgers op Instagram. Deze volgers zijn altijd erg nieuwsgierig waar Naomy haar sportpakjes vandaan haalt. Daarom geeft de blondine een uitgebreide shoplog in de spiegel. Ze noemt haar volgers zelfs ‘NVB family’. Duidend op haar eigen naam. Gelukkig maken de sportpakjes die Naomy erg goed staan veel goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!