Video: Naomy van Beem laat haar fitte lijf trillen in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Rico Verhoeven heeft het goed voor elkaar. Zo weet ze altijd veel aandacht te verzamelen voor haar foto’s. 

Vriendin Rico Verhoeven heeft prachtig

Zoals je kan zien op de video die Noamy plaatst op haar Instagram, heeft de knappe dame niks te klagen als het om haar gaat. Dat ze zo’n mooi heeft is ook wel makkelijk te begrijpen. Noamy is bijna elk moment in de sportschool te vinden. Tenzij ze bij Rico is natuurlijk, dan heeft het stel tijd voor elkaar. Maar verder slokt sporten een groot deel van haar tijd op. En dat werpt zijn vruchten af. Kijk maar naar het fitte lijf van Noamy in de sportschool. Dat had ze niet voor elkaar gekregen zonder al dat sporten. Geen wonder dat het tussen haar en Rico al zo lang goed gaat. De twee geliefden hebben veel gemeen en kunnen bij elkaar hun sportschool ervaringen kwijt. Dat schept natuurlijk wel een goede band.

Lees ook: Naomy van Beem schudt achterste in heerlijke fitnessvideo
Naomy laat flinke kadetjes zien op trainingsvideo

Wat vooral opvalt aan de mooie video? De prachtige kadetjes van Naomy van Beem. En die beginnen wel erg op te vallen als je de video zo ziet. Ze heeft hier misschien jaren voor getraind, maar het is toch elke keer een fijne verrassing als je Naomy in zo’n strak broekje mag zien bewegen. Waren er maar veel meer vrouwen als Naomy, dan hoefde je als man jezelf nooit meer te vervelen. Naomy weet wel hoe ze de mannen van Nederland een beetje moet verwennen. Of is het troosten? Want met Rico Verhoeven als vriend maken de Nederlandse mannen geen schijn van kans meer. Maar Rico heeft ook een enorme gunfactor, dus natuurlijk ben je blij voor hem dat hij zo’n knappe vriendin heeft. En Naomy geeft zichzelf als troostprijs in ieder geval een beetje prijs op Instagram. En daar mag je al heel blij mee zijn.
Het strakke lijf van Naomy van Beem in de sportschool

Elke keer dat Naomy naar de sportschool gaat trekt ze weer een ander strak en verleidelijk pakje aan. En dat zorgt ervoor dat je elke keer weer een prachtig zicht hebt op het wonderbaarlijk knappe van de personal trainer. Je kan als je dit zo ziet alleen maar jaloers worden op Rico Verhoeven, dat hij hier elke dag naar mag staren. Maar niet getreurd, want Naomy heeft meer dan genoeg leuke foto’s online staan. Daardoor kan je ook nog een klein beetje meegenieten. En dat is natuurlijk wel fijn om te mogen doen. Zeker omdat het van Naomy er fantastisch uit ziet. Met haar strakke buik en mooie rondingen laat ze alle andere vrouwen in de sportschool ver achter zich. Een hele prestatie voor de knappe dame. Hopelijk verandert ze niet plotseling van gedachte en blijft ze spannende foto’s plaatsen vanuit de sportschool.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!