Video: Naomy van Beem laat haar fitte lijf trillen in de sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe vriendin van Rico Verhoeven heeft het goed voor elkaar. Zo weet ze altijd veel aandacht te verzamelen voor haar foto’s. 

Vriendin Rico Verhoeven heeft prachtig lichaam

Zoals je kan zien op de video die Noamy plaatst op haar Instagram, heeft de knappe dame niks te klagen als het om haar lichaam gaat. Dat ze zo’n mooi lichaam heeft is ook wel makkelijk te begrijpen. Noamy is bijna elk moment in de sportschool te vinden. Tenzij ze bij Rico is natuurlijk, dan heeft het stel tijd voor elkaar. Maar verder slokt sporten een groot deel van haar tijd op. En dat werpt zijn vruchten af. Kijk maar naar het fitte lijf van Noamy in de sportschool. Dat had ze niet voor elkaar gekregen zonder al dat sporten. Geen wonder dat het tussen haar en Rico al zo lang goed gaat. De twee geliefden hebben veel gemeen en kunnen bij elkaar hun sportschool ervaringen kwijt. Dat schept natuurlijk wel een goede band.

Lees ook: Naomy van Beem schudt achterste in heerlijke fitnessvideo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Naomy laat flinke kadetjes zien op trainingsvideo

Wat vooral opvalt aan de mooie video? De prachtige kadetjes van Naomy van Beem. En die beginnen wel erg op te vallen als je de video zo ziet. Ze heeft hier misschien jaren voor getraind, maar het is toch elke keer een fijne verrassing als je Naomy in zo’n strak broekje mag zien bewegen. Waren er maar veel meer vrouwen als Naomy, dan hoefde je als man jezelf nooit meer te vervelen. Naomy weet wel hoe ze de mannen van Nederland een beetje moet verwennen. Of is het troosten? Want met Rico Verhoeven als vriend maken de Nederlandse mannen geen schijn van kans meer. Maar Rico heeft ook een enorme gunfactor, dus natuurlijk ben je blij voor hem dat hij zo’n knappe vriendin heeft. En Naomy geeft zichzelf als troostprijs in ieder geval een beetje prijs op Instagram. En daar mag je al heel blij mee zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Het strakke lijf van Naomy van Beem in de sportschool

Elke keer dat Naomy naar de sportschool gaat trekt ze weer een ander strak en verleidelijk pakje aan. En dat zorgt ervoor dat je elke keer weer een prachtig zicht hebt op het wonderbaarlijk knappe lichaam van de personal trainer. Je kan als je dit zo ziet alleen maar jaloers worden op Rico Verhoeven, dat hij hier elke dag naar mag staren. Maar niet getreurd, want Naomy heeft meer dan genoeg leuke foto’s online staan. Daardoor kan je ook nog een klein beetje meegenieten. En dat is natuurlijk wel fijn om te mogen doen. Zeker omdat het lichaam van Naomy er fantastisch uit ziet. Met haar strakke buik en mooie rondingen laat ze alle andere vrouwen in de sportschool ver achter zich. Een hele prestatie voor de knappe dame. Hopelijk verandert ze niet plotseling van gedachte en blijft ze spannende foto’s plaatsen vanuit de sportschool.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...