Foto: Sylvana IJsselmuiden is een gevaar op de weg dankzij diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een foto geplaatst, waarmee gelijk duidelijk wordt dat de knappe blondine een gevaar is op de weg. 

Wie helpt Sylvana IJsselmuiden met groot probleem?

Sylvana IJsselmuiden is een erg sportief typje. Dat hadden de meeste mensen ook wel door na haar deelname aan Expeditie RobinsonHet verbaast dus maar weinig mensen dat ze in haar vrije tijd lekker op de fiets stapt. Er is alleen een klein probleempje, Sylvana heeft daarvoor wel een fiets nodig. En dus besluit de knappe blondine om een berichtje te delen via social media. Want Sylvana heeft een erg goede band met haar volgers en vraagt hen vaker om haar te helpen met dingen. Bij haar vraag om een nieuwe fiets plaatst Sylvana een plaatje van zichzelf op haar oude fiets. Maar dit is wel een heel gevaarlijk plaatje vanwege de outfit die ze draagt. Kijk maar mee!

Lees ook: Foto: Strandoutfit Sylvana IJsselmuiden laat weinig geheimen over

Dankzij deze outfit is Sylvana IJsselmuiden een gevaar op de weg

Wat meteen opvalt aan de foto die Sylvana deelt is natuurlijk haar heerlijke outfit. Je ziet het al meteen, maar Sylvana heeft in haar pakje ongelooflijk veel inkijk. Ze moet er ook een klein beetje bij lachen, dus de blondine weet wel wat haar foto met de mannen van Nederland doet. Maar Sylvana is trots op haar lichaam en deelt er dus graag mooie foto’s van. Maar het zorgt er wel voor dat Sylvana een gevaar vormt op de weg. De aantrekkelijke blondine is nogal afleidend in deze outfit. En dat is niet handig, want tegenliggers zijn meer met haar bezig dan met de weg. Dat kan uiteindelijk alleen maar ongelukken veroorzaken. Voorlopig is het nog niet mis gegaan, maar wie weet wat er gebeurt als Sylvana weer de weg op kan als ze een nieuwe fiets heeft geregeld. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat Sylvana de reden is van een grote botsing. En dat is natuurlijk ook weer niet helemaal de bedoeling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden is een groot liefhebber van het strand

De knappe blondine is behalve fan van fietsen ook nog eens een groot liefhebber van het strand. Dat kan je wel zien aan de foto hierboven. Sylvana maakte een fijne strandwandeling, maar kon het niet laten om toch even een foto van zichzelf te maken voor haar volgers. Die waren daar natuurlijk wel weer blij mee, want zo konden ze even kijken naar het prachtige lichaam van de populaire blondine. Sylvana IJsselmuiden maakt zich met haar foto’s erg geliefd onder haar volgers.

Iedereen wordt vrolijk van de foto’s van Sylvana IJsselmuiden

Er zijn eigenlijk maar weinig mensen die Sylvana IJsselmuiden geen knappe of lieve vrouw vinden. De presentatrice heeft zich ontzettend geliefd gemaakt onder de Nederlandse bevolking. Met haar foto’s weet ze altijd iedereens dag een beetje mooier te maken. En met haar vrolijke en positieve houding zorgt Sylvana ervoor dat iedereen die haar volgt zelf ook weer een klein stukje vrolijker is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...