Foto: Sylvana IJsselmuiden is een gevaar op de weg dankzij diepe inkijk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een foto geplaatst, waarmee gelijk duidelijk wordt dat de knappe blondine een gevaar is op de weg. 

Wie helpt Sylvana IJsselmuiden met groot probleem?

Sylvana IJsselmuiden is een erg sportief typje. Dat hadden de meeste mensen ook wel door na haar deelname aan Expeditie RobinsonHet verbaast dus maar weinig mensen dat ze in haar vrije tijd lekker op de fiets stapt. Er is alleen een klein probleempje, Sylvana heeft daarvoor wel een fiets nodig. En dus besluit de knappe blondine om een berichtje te delen via social media. Want Sylvana heeft een erg goede band met haar volgers en vraagt hen vaker om haar te helpen met dingen. Bij haar vraag om een nieuwe fiets plaatst Sylvana een plaatje van zichzelf op haar oude fiets. Maar dit is wel een heel gevaarlijk plaatje vanwege de outfit die ze draagt. Kijk maar mee!

Lees ook: Foto: Strandoutfit Sylvana IJsselmuiden laat weinig geheimen over

Dankzij deze outfit is Sylvana IJsselmuiden een gevaar op de weg

Wat meteen opvalt aan de foto die Sylvana deelt is natuurlijk haar heerlijke outfit. Je ziet het al meteen, maar Sylvana heeft in haar pakje ongelooflijk veel inkijk. Ze moet er ook een klein beetje bij lachen, dus de blondine weet wel wat haar foto met de mannen van Nederland doet. Maar Sylvana is trots op haar en deelt er dus graag mooie foto’s van. Maar het zorgt er wel voor dat Sylvana een gevaar vormt op de weg. De aantrekkelijke blondine is nogal afleidend in deze outfit. En dat is niet handig, want tegenliggers zijn meer met haar bezig dan met de weg. Dat kan uiteindelijk alleen maar ongelukken veroorzaken. Voorlopig is het nog niet mis gegaan, maar wie weet wat er gebeurt als Sylvana weer de weg op kan als ze een nieuwe fiets heeft geregeld. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat Sylvana de reden is van een grote botsing. En dat is natuurlijk ook weer niet helemaal de bedoeling.
Sylvana IJsselmuiden is een groot liefhebber van het strand

De knappe blondine is behalve fan van fietsen ook nog eens een groot liefhebber van het strand. Dat kan je wel zien aan de foto hierboven. Sylvana maakte een fijne strandwandeling, maar kon het niet laten om toch even een foto van zichzelf te maken voor haar volgers. Die waren daar natuurlijk wel weer blij mee, want zo konden ze even kijken naar het prachtige van de populaire blondine. Sylvana IJsselmuiden maakt zich met haar foto’s erg geliefd onder haar volgers.

Iedereen wordt vrolijk van de foto’s van Sylvana IJsselmuiden

Er zijn eigenlijk maar weinig mensen die Sylvana IJsselmuiden geen knappe of lieve vrouw vinden. De presentatrice heeft zich ontzettend geliefd gemaakt onder de Nederlandse bevolking. Met haar foto’s weet ze altijd iedereens dag een beetje mooier te maken. En met haar vrolijke en positieve houding zorgt Sylvana ervoor dat iedereen die haar volgt zelf ook weer een klein stukje vrolijker is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!