Foto: Monica Geuze legt haar enorme ‘vriendinnen’ in de etalage tijdens tropische vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monica Geuze heeft een prachtige nieuwe foto online gezet, waarbij ze gelijk aan heel haar fanbase haar mooie vriendinnen laat zien. 

De prachtige brunette heeft het weer voor elkaar. Monica Geuze plaatst een foto waarmee ze al haar fans gelijk laat smelten. Ze heeft een kiekje genomen van zichzelf op vakantie en daar ziet Monica er ontzettend goed op uit. De mooie influencer laat het beste van zichzelf zien op de foto. En dat doet ze door haar mooie ‘vriendinnen’ helemaal in de spotlight te zetten. Die kan je gewoonweg niet meer over het hoofd zien. Ze staan zo prominent in beeld, dat de enige optie die je hebt is om ervan te genieten. Monica weet ook exact wat ze doet met deze foto en plaatst hem heel duidelijk met een reden. Ze bezorgt zo al haar fans een hele fijne dag. Bekijk de foto hier!

Lees ook: Monica Geuze dumpt bekende toy-boy voor nieuwe vlam

Monica Geuze maakt wel vaker mooie kiekjes van zichzelf

De brunette is geen vreemde als het gaat om mooie foto’s van zichzelf maken. Daar is Monica ontzettend goed in. Ze heeft alle geheimen van een goede selfie ook al ontrafelt. Neem bijvoorbeeld de foto hierboven. Die neemt Monica een klein beetje van bovenaf, zodat je gelijk goed zicht hebt op al haar mooie vormen. De brunette weet dat ze daarmee haar volgers een beter zicht geeft op haar prachtige vormen. En dat klopt ook. Je kan nu veel meer genieten. Op de foto zie je Monica in al haar glorie.

Zelfs op vakantie maakt Monica Geuze nog foto’s voor haar fans

Monica Geuze heeft een flinke toewijding aan haar fans. Ze vindt het leuk om steeds maar weer mooie foto’s voor hen te maken. En dat doet ze op elk mogelijk moment. Ook tijdens haar vakanties rust ze geen dag. Ze neemt altijd haar telefoon mee om weer een leuk kiekje te kunnen schieten. Zo kwam ook de foto van Monica haar mooie ‘vriendinnen’ tot stand. Maar ook de foto hieronder is het resultaat van Monica haar mooie vakanties. De brunette geniet niet alleen zelf van haar vakantie, maar zorgt ervoor dat haar fans ook meer dan genoeg te genieten hebben. En dat is natuurlijk zeer attent van de mooie brunette.

Lees ook: Monica Geuze moet enorme belediging van meedogenloze volger

Monica Geuze weet wel hoe ze de perfecte foto moet maken

Na al die jaren ervaring weet Monica Geuze ook wel hoe ze het beste haar foto’s moet maken. Daarom is elke foto van Monica eigenlijk automatisch een hit. De mooie brunette kan nog geen slechte foto maken als ze het zou willen. Met haar mooie kiekjes maakt ze het leven van haar fans toch wel weer een stukje mooier. Monica vindt dat fijn om te doen, zeker omdat het haar niet al te veel moeite kost. Voorlopig zal Monica dan ook nog niet stoppen met het maken van al die leuke foto’s. Daarvoor genieten haar fans nog even te veel van de plaatjes.

Meer zien van Monica Geuze kan op Instagram

Kan je nou geen genoeg krijgen van Monica Geuze? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar heb je namelijk nog veel meer mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!

Prinses Alexia leidt mannelijke kijker af met vorstelijke vormen in strak jurkje (foto’s)

Prinses Alexia steelt de show tijdens de verjaardag van haar vader. Ze weet alle mannen voor de buis af te leiden. Willem wie? We hebben alleen nog oog voor de jonge prinses!