Foto: Model Loiza Lamers heeft flink gat in haar onderbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Loiza Lamers verbaast volgers met een nieuw setje tijdens een modeshow. En daar zit wel een heel erg opvallend gat in. 

Loiza Lamers maakt ongelooflijk knap plaatje

De prachtige Loiza Lamers had een modeshow en moest daar natuurlijk even voor model staan. En dat deed ze in een wel heel erg spannend setje. De knappe dame moest daarvoor een spannend onderbroekje dragen. En dat broekje had natuurlijk een bijzondere vorm. Er zat namelijk een gat in. En dat vonden haar volgers helemaal niet erg. Die konden dat best wel waarderen. Het prachtige model wist met haar bijzondere look wel weer flink de aandacht vast te pakken van haar kijkers. Die waren volledig gecharmeerd van de prachtige looks van Loiza. Met haar nieuwe foto’s maakt de knappe brunette wel weer  flink indruk op haar fans.

Lees ook: Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar te kijken

Het bijzondere broekje van Loiza Lamers

De knappe dame is er duidelijk op uit om haar volgers flink te verleiden. Dat zie je wel aan het setje dat ze aan heeft. Daarmee laat de bijzonder knappe vrouw weer gelijk zien wat ze allemaal in huis heeft. Niet alleen laat ze een groot deel van haar prachtige zien, maar ook weet ze met het verleidelijke gat in het midden van haar kledingstuk haar volgers flink te laten fantaseren. En dat is wel weer mooi. Voor als je nog niet een enorme fan was van Loiza Lamers, dan ben je het wel na het zien van deze bijzondere foto. Het aantrekkelijke model weet met haar bijzondere broekje wel weer de aandacht flink vast te houden.

Lees ook: Foto: Loiza Lamers laat de inhoud van haar goedgevulde jasje zien

De prachtige vormen van Loiza Lamers

In haar geweldige outfits kan je altijd de prachtige vormen van Loiza Lamers perfect zien. De knappe dame weet exact hoe ze haar volgers moet vermaken en dat doet ze natuurlijk op de meest bijzondere manieren. Haar prachtige voorgevel staat op sommige plaatjes zo mooi in beeld, dat je er gewoonweg niet omheen kan. En haar heerlijke kadetjes staan altijd goed op beeld. De knappe dame weet precies hoe ze haar volgers moet verleiden.

Loiza Lamers heeft een prachtig zwoele blik

De enorm zwoele blik van Loiza Lamers helpt natuurlijk ook mee met het betoveren van haar volgers. Die vinden het heerlijk om te mogen kijken naar het prachtige model. Als ze hen aankijkt, dan zijn ze gelijk helemaal betoverd. De prachtige dame weet wel hoe ze moet kijken om iedereens hart een beetje sneller te doen kloppen. Die verleidingskracht heeft lang niet iedereen, dus dat is dan wel weer erg knap van Loiza Lamers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!