Foto: Miljuschka legt opvallende rondingen op tafel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer eens zover. Prachtige Miljuschka Witzenhausen heeft een bijzondere foto online gezet voor haar volgers. 

Miljuschka Witzenhausen deelt foto van bijzonder cadeau

De prachtige brunette houdt enorm van de feestdagen. Ze vindt het heerlijk om rond de boom te zitten en cadeaus uit te delen. Zelf heeft ze al het meest bijzondere cadeautje in ontvangst mogen nemen. Miljuschka deelt dan ook trots wat ze heeft mogen ontvangen. Het cadeau vindt Miljuschka zelf in ieder geval erg grappig. En geef haar eens ongelijk. Ze heeft namelijk een vaas in de vorm van twee stevige kadetjes gekregen. En natuurlijk moet die even op de foto. Zo kunnen haar volgers ook even mee lachen met dit grappige moment. Miljuschka deelt graag alle leuke en interessante momenten uit haar leven en deze billenvaas is er zeker een van.

Miljuschka verrast wel vaker volgers met gevoel voor humor

Het mag duidelijk zijn dat Miljuschka best een goed gevoel voor humor heeft. Deze foto is slechts het laatste voorbeeld daarvan. Zo plaatst ze regelmatig leuke filmpjes op haar Instagram pagina. Op die manier houdt ze haar volgers een beetje in een goed humeur. Miljuschka heeft dan ook een redelijk goed gevoel voor humor. Haar grapjes zijn altijd om te gieren. Maar dat is zeker niet de enige reden dat je deze knappe brunette moet gaan volgen op social media. Zo plaatst ze ook nog hele andere interessante foto’s die je zeker een keer gezien moet hebben.
Miljuschka gaat graag gehuld in zo min mogelijk kleding

Zoals je misschien al op de foto’s hierboven kan zien, gaat Miljuschka het liefste gehuld in zo min mogelijk kleding. En geef haar eens ongelijk. Met een lijf als dit is het ook zonde om dat ten alle tijden verborgen te houden achter een dikke laag stof. Dat wil je toch helemaal niet verbergen? Zo’n mooi moet gezien worden. Gelukkig is Miljuschka het daar volledig mee eens en daarom plaatst ze al tijden knappe foto’s op haar Instagram in niets verhullende pakjes. De televisie chef laat weinig aan de verbeelding over. In haar spannende pakjes zorgt ze ervoor dat al haar volgers mooie feestdagen tegemoet gaan. Dit is namelijk nu al het beste cadeau wat ze dit jaar met kerst gaan krijgen.

Van alle kerstcadeaus, is Miljuschka het mooiste pakje

Hoewel de meeste mensen ongetwijfeld overladen zullen worden met cadeaus deze kerst, is het mooiste pakje dat je kan ontvangen de spannende foto’s en video’s van Miljuschka Witzenhausen. De aantrekkelijke blondine heeft graag dat je jezelf vermaakt deze kerst en daarom plaatst ze ook zoveel mooie foto’s van zichzelf. Zo heb je nog wat leuks om naar te kijken. Dus zelfs als je niemand hebt om kerst mee te vieren of cadeaus van te ontvangen, kom je met Miljuschka Witzenhausen toch goed de kerstdagen door. Die blijft namelijk nog wel even doorgaan met het plaatsen van spannende foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!